Δήλωση Γ. Νικητιάδη για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

Ο τουρισμός σε ολόκληρο τον κόσμο αποδεικνύεται ένας ιδιαιτέρως, ανθεκτικός τομέας της οικονομίας. Στη χώρα μας η χρονιά που περνάμε, πέρα από τις αντιξοότητες και τα υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα, υπήρξε για τον τουρισμό μια καλή χρονιά. Η αύξηση τόσο στις αφίξεις όσο και στα έσοδα είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε όλους. Οφείλεται πρώτα από όλα στους εργαζομένους που μέσα στις πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν ζήσει ποτέ, κατάφεραν και καταφέρνουν να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οφείλεται ταυτοχρόνως σε όλους τους κοινωνικούς εταίρους του χώρου. Τους ξενοδόχους, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταστημάτων και όλους όσοι καθημερινώς συμβάλλουν για να βελτιώνεται και να γίνεται ανταγωνιστικότερο το τουριστικό προϊόν μας.

Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η χώρα μας θα βρεθεί σε πορεία ανόδου συνολικώς, έτσι ώστε μαζί με τον τουρισμό και οι άλλοι τομείς της οικονομίας να συμβάλλουν στη συνολική ανάπτυξη του τόπου μας.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter