Χειμερινό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Από το γραφείο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κω ανακοινώνεται ότι, από 1/11/2011 ξεκινάει το νέο χειμερινό πρόγραμμα αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών τα οποία προέρχονται από επιχειρήσεις-καταστήματα που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως Κω και που αφορά αποκλειστικά στα χαρτοκιβώτια, χαρτιά συσκευασίας και άλλα παρόμοια είδη.

Στο πλαίσιο της καλής παροχής υπηρεσιών και με στόχο τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του νησιού μας, παρακαλούμε τους συμπολίτες επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθειά που κάνουμε, τηρώντας το πρόγραμμα και το ωράριο μεταφοράς των προαναφερόμενων ειδών στους κάδους ανακύκλωσης, αφού πρώτα τα συσκευάσουν δια πιέσεως και περιδέσεως σε πακέτα βάρους μέχρι 20 κιλών, όπως προβλέπεται και από τον κανονισμό λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας.

 

ΗΜΕΡΕΣ

ΩΡΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ

***

ΤΡΙΤΗ

Μετά της 9:00μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μετά της 9:00μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ

Μετά της 9:00μ.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μετά της 9:00μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά της 3:00μ.μ.

*** Δεν επιτρέπεται η εναπόθεση ανακυκλώσιμων υλικών στους κάδους τη Δευτέρα διότι δεν θα γίνεται η αποκομιδή τους από την υπηρεσία. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η υπηρεσία θα επιβάλλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και στο τηλέφωνο 2242020340, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Από το γραφείο Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter