Θήκες προστασίας από την ακτινοβολία των κινητών

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

*

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεργάστηκε με την MobilePro για την κατασκευή θηκών προστασίας από την ακτινοβολία των κινητών.

Η έρευνα για τις επιδράσεις και τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας της κινητής τηλεφωνίας γίνεται τα τελευταία περίπου 12 έτη από πολυμελή ομάδα ερευνητών στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από επιστημονικές μελέτες διαπιστώθηκε οτι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων ενοχοποιείται πλέον ευθέως για διαταραχές ύπνου, κόπωση, αϋπνίες, ημικρανίες, ζαλάδες, ταχυκαρδίες, αδυναμία συγκέντρωσης, διαταραχές ύπνου, ολιγοσπερμία, διαταραχές στη λειτουργία οργάνων (ήπατος, προστάτη, ωοθηκών, ουροδόχου κύστης), για επιθετικότητα παιδιών και άλλα.

Μέρος των αποτελεσμάτων της έρευνας ήταν και η κατασκευή θηκών προστασίας από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών. Οι θήκες είναι Ελληνικές, πατενταρισμένες, κατασκευασμένες στην Ελλάδα, προστατεύουν έως και 97,5% (ανάλογα το μοντέλο) από την εκπεμπόμενη ακτινοβολία και αποτελούν διεθνή πρωτιά. Οι θήκες κυκλοφορούν σε ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και μεγεθών.

Πολλές από αυτές έχουν ζελατίνα για να χειρίζεστε το τηλέφωνο - ακόμη και συσκευές με οθόνη αφής - επενδεδυμένες εξωτερικά ακόμα και με τεχνητό δέρμα τύπου TRUSSARDI. Κάθε θήκη συνοδεύεται από αντίγραφο του πιστοποιητικού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και από αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter