Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

1

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ρόδου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δωδ/σου και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Δωδ/σου, οργανώνει

Ανοιχτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

στις 19:00 στην πλατεία Δημαρχείου.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη Συγκέντρωση προκειμένου να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα σε όλους αυτούς που με την ψήφιση του Μνημονίου επιδιώκουν τον αφανισμό της Δωδεκανήσου.

Δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α, καθώς δεν πρόκειται για ένα προνόμιο της Δωδεκανήσου αλλά για μια επιτακτική αναγκαιότητα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Θα υπερασπιστούμε τα κεκτημένα και δε θα επιτρέψουμε τον μαρασμό της Δωδεκανήσου που αποδίδει ετησίως μεγάλα ποσά στον κρατικό προϋπολογισμό.

Οι Δωδεκανήσιοι δε θα μετατραπούν σε επαίτες.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενώσουν τις φωνές τους καθώς και τους εκπροσώπους της Δωδεκανήσου να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που ο Δωδεκανησιακός λαός τους έδειξε.

Ο λαός της Δωδεκανήσου δε θα επιτρέψει ένα ακόμα χαράτσι να πλήξει τον ήδη ανύπαρκτο οικογενειακό προϋπολογισμό της Δωδεκανησιακής Οικογένειας.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στηρίζει την Ανοιχτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας καθώς αποτελεί τον εκπρόσωπο των επαγγελματιών και συμμερίζεται το βάρος των περιστάσεων.

Όποιος δεν είναι κοντά μας, δεν είναι εχθρός δικός μας

αλλά εχθρός της Δωδεκανήσου και της Ελλάδας!

Προσκαλούμε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε να παρευρεθούν αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 13:00 στο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις δράσεις μας.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter