ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ: ευχαριστήρια επιστολή

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Υποστήριξης Δικαίου θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για τη άμεση ανταπόκρισή της Sky Express και ιδιαίτερα της Εμπορικής Διεύθυνσης (ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Λυδάκη – Εμπορικό Διευθυντή) στο αίτημά μας την 9η Μαΐου 2012 για την οικονομική στήριξη (χορήγηση δύο δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων από Ηράκλειο προς Κω και επιστροφή) ενός παιδιού με προβλήματα υγείας και της συνοδού μητέρας του, το οποίο κατοικεί στην Κω.

Καταστατικός στόχος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. αποτελεί η παροχή υπηρεσιών σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, που χρήζουν κοινωνικής υποστήριξης και φροντίδας. Τέτοιες ενέργειες ενδυναμώνουν το έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. που αφορά την καλλιέργεια και ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αποτελούν δε λαμπρό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης, που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις σήμερα.

Σας ευχαριστούμε για την ευαισθητοποίησή σας και ευελπιστούμε στη μελλοντική σας στήριξη σε παρόμοιες πράξεις ζωής.

Η ευχαριστήρια επιστολή θα κοινοποιηθεί στους άμεσα εμπλεκόμενους και θα δημοσιευθεί στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Εκ μέρους της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ.

Η πρόεδρος

Ρούφα Ιωάννα

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter