Η νέα ταξιδιωτική εφαρμογή της Aegean στο facebook

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

deltio top10

Η Aegean πρωτοπορεί για άλλη μία φορά, προσφέροντας στους φίλους και επιβάτες της μία μοναδική online εμπειρία: Με μια νέα facebook εφαρμογή, με το όνομα "Aegean TOP10", η Aegean επενδύει στην παροχή πολύτιμου περιεχομένου για όλους τους προορισμούς της, με τη συμβολή των χρηστών, καθώς το περιεχόμενο αυτό προέρχεται αποκλειστικά από τους ίδιους (User Generated Content).

Στόχος της εφαρμογής είναι η συλλογή των top προτάσεων για φαγητό, ποτό, αγορές και περιηγήσεις για όλους τους προορισμούς της Aegean, επιλεγμένων από αληθινούς ταξιδιώτες.

Η εφαρμογή αξιοποιεί τη βάση δεδομένων του Foursquare, της μεγαλύτερης geo-location πλατφόρμας και είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://apps.facebook.com/aegean_top_ten/, αρχικά στα ελληνικά και πολύ σύντομα και στα αγγλικά ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι fans της Aegean, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες της εφαρμογής;

Οι συμμετέχοντες καλούνται να μοιραστούν τις δικές τους προτάσεις και να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια με την Aegean σε οποίο προορισμό του δικτύου της εταιρίας, επιθυμούν να πετάξουν.

Αφού κάνουν Like στη σελίδα της Aegean στο Facebook και μπουν στην εφαρμογή, προσθέτουν τα δικά τους Tips - δηλαδή τα αγαπημένα τους μέρη για τις κατηγορίες Eat, Drink, Visit, Shop - για τους προορισμούς του δικτύου της Aegean (σε Ελλάδα και εξωτερικό) που θα επιλέξουν. Έτσι, διαμορφώνονται οι λίστες με τα TOP10 για κάθε έναν από τους προορισμούς, αναδεικνύοντας τελικά τις κορυφαίες επιλογές για κάθε κατηγορία.

Όλοι οι χρήστες που μοιράζονται τα δικά τους Τips, μπαίνουν αυτόματα στην εβδομαδιαία κλήρωση για 7 εισιτήρια δύο ατόμων, για να πετάξουν δωρεάν σε όποιο προορισμό της Aegean θέλουν!

Ποια είναι, λοιπόν, τα μέρη που έχουν μείνει αξέχαστα στους ταξιδιώτες και δεν πρέπει να χάσει κανείς; Περισσότερα στο www.facebook.com/aegeanairlines.

Λίγα λόγια για την Aegean:

H Aegean Airlines, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, μετέφερε το 2011 6,5 εκατομμύρια επιβάτες, εκ των οποίων 3,52 εκατ. επιβάτες στις πτήσεις εξωτερικού. Η Εταιρεία βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2011, από τα Skytrax World Airline Awards. Επιπλέον, η εταιρεία έχει βραβευθεί επανειλημμένα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ως ο μεγαλύτερος συντελεστής στην αύξηση της κίνησης επιβατών του αεροδρομίου. Ως μέλος της Star Alliance, οι επιβάτες της AEGEAN μπορούν να έχουν αυξημένη συνδεσιμότητα σε 1.293 προορισμούς του δικτύου της Star Alliance σε 190 χώρες. Παράλληλα οι κάτοχοι των καρτών Miles & Bonus συλλέγουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μίλια τους σε όλους τους προορισμούς των 25 μελών της συμμαχίας. Επιπροσθέτως οι επιβάτες που είναι κάτοχοι της Gold Card έχουν πρόσβαση σε 990 lounges και άλλα προνόμια σε όλο τον κόσμο. Η Aegean πραγματοποιεί συνολικά 139 τακτικά και έκτακτα δρομολόγια (charter), εκ των οποίων τα 116 είναι διεθνή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.aegeanair.com

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter