Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

Κως, 21-05-2012
Αρ. Πρωτ.:17578 εξ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προς:
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΩ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11η

Κοιν.: κ.κ. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων &
Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2012, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΩΡΑ 20:00, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Κω στην Αναπτυξιακή σύμπραξη «Καταπολέμηση της ανεργίας στο νησί της Κω», για την αποδοχή των όρων της πρόσκλησης, την υποβολή αίτησης - φακέλου για την επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας, καθώς και δέσμευση για απόφαση έγκρισης του εγχειριδίου διαδικασιών μετά τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου της αναπτυξιακής σύμπραξης.
2. Έγκριση μελετών των παρακάτω έργων που συμπεριλαμβάνονται στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπλασης πόλης Κω:
i. Ανακαίνιση και διαμόρφωση της Φιλαρμονικής ως Κέντρου ηλεκτρονικής τεκμηρίωσης και πληροφόρησης (Αρ. Μελέτης 4/2012).
ii. Βελτιωτικές παρεμβάσεις και επέκταση δικτύου ποδηλατοκίνησης στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου πόλης Κω (Αρ. Μελέτης 32/2012).
iii. Ανάπλαση πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου και παρακείμενων οδών (Τμήμα Κολοκοτρώνη) (Αρ. Μελέτης 32/2012).
iv. Αποκατάσταση πάρκου στο Ο.Τ. 25 (Αρ. Μελέτης 34/2012)
v. Ενοποίηση δικτύου ποδηλατοδρόμων οδών Πορφυρίου - Αν. Ζουρούδη – Ολυμπίας (Αρ. Μελέτης 35/2012)
vi. Βελτιωτικές παρεμβάσεις σε υπαίθριο χώρο παιδικής αναψυχής (κέντρο νεότητας Πασσανικολάκη) (Αρ. Μελέτης 39/2012).
vii. Αποκατάσταση & στερέωση δεξαμενής και πηγαδιού παραπλεύρως Κάζα Ρωμάνα (Αρ. Μελέτης 41/2012).
3. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ για το έργο: «Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση στη πόλη της Κω».
4. Λήψη κατ' αρχήν απόφασης για την σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας εκτέλεσης συγκοινωνιακού έργου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4071/2012 και αναμόρφωση προϋπολογισμού.
5. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της συστατικής πράξης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας.
6. Έγκριση μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή παιδικής χαράς στο Πυλί», (Α.Μ.: 26/12).
7. Έγκριση μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου : «Κατασκευή πεζοδρομίων & Ηλεκτροφωτισμού στη Δ.Κ. Πυλίου» (Α.Μ. 22/2012).
8. Έγκριση μελέτης και λήψη απόφασης για το τρόπο εκτέλεσης του έργου : «Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης (πάρκιγκ) Πυλίου». (Α.Μ. 25/2012).
9. Έγκριση μελέτης και λήψη απόφασης για το τρόπο εκτέλεσης του έργου : «Ανάπλαση εισόδου Κεφάλου (club mediterrane)». (Α.Μ. 13/2012).
10. Λήψη απόφασης για το έργο: «Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Δ. Κεφάλου».
11. Έγκριση μελέτης και λήψη απόφασης για το τρόπο εκτέλεσης του έργου : «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου (Δ.Κ. Καρδάμαινας)». (Α.Μ. 16/2012).
12. Έγκριση μελέτης και λήψη απόφασης για το τρόπο εκτέλεσης του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός αγροτικών οδών (Οδός Κώων Ολυμπιονικών)». (Α.Μ. 47/2011).
13. Έγκριση προμήθειας οχημάτων από το ελεύθερο εμπόριο για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της δημοτικής ενότητας Κω.
14. Έγκριση της συνεργασίας με την εταιρεία υπηρεσίες ανοιχτής τεχνολογίας (OTS) A.E. για την ετήσια συντήρηση της εφαρμογής διαχείρισης ανθρώπινων πόρων μισθοδοσίας – προσωπικού.
15. Λήψη απόφασης για την έκδοση κανονιστικής απόφασης του Δ.Σ. για τον καθορισμό θέσεων υπαίθριου - στάσιμου εμπορίου.
16. Γνωμοδότηση του Δ.Σ. για τον καθορισμό του αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
17. Ανάκληση της υπ' αριθμόν 216/12 απόφασης του Δ.Σ. Κω «περί λήψης απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δημοτικού ακινήτου στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση του Ν. 4019/11 με την επωνυμία: «ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ».
18. Λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δημοτικού ακινήτου στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση του Ν. 4019/11 με την επωνυμία: «ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ».
19. Λήψη απόφασης για την έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του ΔΗΡΑΣ.
20. Ορισμός Μελών Επιτροπών Παρακολούθησης των συναφθέντων Π.Σ. α) μεταξύ Δήμου Κω και Α.Δ.Α. και β) μεταξύ Δήμου Κω – ΔΥΠΠΕ - Γεν. Νοσοκομείου και Δήμου Κω.
21. Κατανομή Κ.Α.Π. μηνός Μαρτίου – Απριλίου στον Δήμο Κω.
22. Έγκριση εξόδων κίνησης και ψήφιση πιστώσεων.
23. Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλων Ο.Τ.Α. α' βαθμού, εκ των εσόδων από τα παράβολα για την χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών, που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2011, (δημοτικών ενοτήτων Κω, Δικαίου, Ηρακλειδών).
24. Έγκριση της υπ' αριθμ. 44/2012 απόφασης του Ν.Π. Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω περί ψήφισης απολογισμού εσόδων εξόδων οικον. έτους 2011.
25. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την χορήγηση βεβαίωσης του Δήμου Κω για την άδεια λειτουργίας επιχείρησης εκμίσθωσης μοτοσικλετών άνω των 50cc, (αίτηση Μεντέ Παναγιώτη).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter