Συνεδρίαση του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου σε συνεδρίαση, την Παρασκευή 03/08/2012 και ώρα 15:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση για την ολοκλήρωση της εκ νέου τροποποίησης του καταστατικού του Ε.Φ.Τ. και την απόδοση από το Δήμο της Κω του προβλεπόμενου ποσού των 170.000 Ευρώ για το έτος 2012.

2. Ενημέρωση των λοιπών φορέων που συμμετέχουν στον Ε.Φ.Τ. για την ανάγκη άμεσης καταβολής της προβλεπόμενης εισφοράς τους με βάση το άρθρο 6 του καταστατικού του Ε.Φ.Τ.

3. Λήψη απόφασης για την επίσημη πρόσκληση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στις συνεδριάσεις του Ε.Φ.Τ. με εκπρόσωπο τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Χαλκιδιό.

4. Ενημέρωση των μελών για το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου στον τουριστικό τομέα.

5. Ενημέρωση των μελών για το εν εξελίξει πρόγραμμα ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού (PARA-MARE- ΤΟURISM).

6. Λήψη απόφασης για την σύναψη σύμβασης συνεργασίας με την αναπτυξιακή εταιρεία ΔΕΤΑΠ του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κω στο εξωτερικό.

7. Εξουσιοδότηση του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Κοπάδη για την ανάπτυξη διμερών σχέσεων συνεργασίας με περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την προετοιμασία του ΕΦΤ στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού και στην ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών και τοπικών προϊόντων.

9. Κατάθεση προτάσεων από τους επαγγελματικούς φορείς, στο πλαίσιο κατάρτισης του προγράμματος τουριστικής προβολής 2012-2013.

10. Έγκριση δαπανών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter