ΔΟΠΑΒΣ: για το λεωφορείο και τη Φιλαρμονική

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΔΟΠΑΒΣ

Με αφορμή διάφορα σχόλια που αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την Παρέλαση της Φιλαρμονικής Κω στη Ζιά, Τιγκάκι και Πυλί και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε τα εξής :

1. Σε ότι αφορά την έγκαιρη ενημέρωση όπως αναφέρεται σας γνωρίζουμε ότι το σχετικό έγγραφο κατατέθηκε στις 28 Μαΐου 2012 στο οποίο γνωστοποιείται η ένταξη της εκδήλωσης στα Ιπποκράτεια 2012 χωρίς καμία διευκρίνιση για άλλη παροχή.

2. Δεν έγινε κανένα τηλεφώνημα στους καθ΄ ύλην αρμόδιους, που τυγχάνει να είναι συνάδελφοι του Μαέστρου και πολύ εύκολα θα μπορούσε να τους βρει.

3. Επειδή το ΄΄καινούριοι΄΄ αναφέρεται απαξιωτικά, υπενθυμίζουμε στον παλιό ότι μόνο στα πλαίσια μιας ειλικρινούς και καλοπροαίρετης συνεργασίας μπορούν να προβλεφθούν τυχόν λάθη και παραλήψεις κάτι που από την πλευρά του Μαέστρου δεν υπήρξε. Του υπενθυμίζουμε επίσης ότι σε εκδηλώσεις τύπου Φεστιβάλ ή Μεγάρου Μουσικής , δεν αρκέστηκε σε κατατεθειμένη πρόταση, αλλά καθημερινά ήταν παρών, μαζί με τα στελέχη και συναδέλφους του όπως προβλέπεται για κάθε εκδήλωση , με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Για τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ

Γραφείο τύπου

 

 

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter