ΔΟΠΑΒΣ: για επιχορηγήσεις αθλητικών συλλόγων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΔΟΠΑΒΣ Κω

Σχετικά με το θέμα της Επιχορήγησης των Αθλητικών Συλλόγων για την οποία γράφονται διάφορα σχόλια, και για την αποκατάσταση της αλήθειας, γνωρίζουμε στους συμπολίτες μας τα εξής :

1. Η διαδικασία και ο τρόπος με τον οποίο ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών τα τελευταία δύο χρόνια και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού τα προηγούμενα 16 χρόνια εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Επιχορήγηση των Αθλητικών Συλλόγων ακολουθείται πάγια και δεν έχει αλλάξει.

2. Η αναπροσαρμογή του γίνεται ανάλογα με το ύψος της συνολικής επιχορήγησης που προβλέπεται από τον προϋπολογισμό του Δήμου κάθε έτος και από τις επιτυχίες των συλλόγων σε κάθε απολογιστική αγωνιστική περίοδο.

3. Ξεκάθαρα ενημερώνουμε, ότι ουδεμία παραποίηση της απόφασης του Δ.Σ. υπήρξε.

4. Η αδικαιολόγητη αναστάτωση, προήλθε από την εκ παραδρομής αποστολή της αρχικής κατάστασης, μη διαμορφωμένης σε σχέση με τα τελικά στοιχεία που κατατέθηκαν στο ΔΟΠΑΒΣ, ως εισήγηση στο Διοικητικό του Συμβούλιο

5. Σε καμία περίπτωση δεν ευνοήθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κεφάλου, αφού υπάρχει παράγραφος στο σχετικό πίνακα αξιολόγησης κριτηρίων, που αναφέρεται σε Πανελληνιονίκες όπου ο σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Κεφάλου έχει τρείς επιτυχίες την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012, όπου και επιβεβαιώνονται και στο επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας (www.elot-tkd.gr).

6. Πολύ δε περισσότερο, δεν έγινε καμία απολύτως μείωση ποσού στο σύνολο των αθλητικών συλλόγων, αφού η οικονομική ενίσχυση δίνεται με βάση τα κριτήρια που εκ των προτέρων έχουν τεθεί και μόνο από αυτά.

Τέλος σχετικά με το θέμα της αποζημίωσης εξόδων παράστασης του εκάστοτε Προέδρου, σας γνωρίζουμε ότι είναι θεσμοθετημένο για την κάλυψη εξόδων και προβλέπεται νόμιμα από το καταστατικό του Οργανισμού μας από ιδρύσεως του.

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ ΚΩ
Γραφείο Τύπου

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter