Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Γ.Σ. συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

#

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

«Στην γενική συνέλευση του συλλόγου μας, στην οποία προσήλθαν 40 ΜΟΝΟ εκ των 300 γονέων του σχολείου μας (τους οποίους και ευχαριστούμε για την ανταπόκριση) συζητήθηκαν και ψηφίσθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις, οι οποίες δεσμεύουν φυσικά το σύνολο των γονέων:

1)Η με δική μας δαπάνη (των γονέων) ανάθεση της φύλαξης του σχολείου σε ιδιωτική πεπειραμένη εταιρεία φύλαξης, καθημερινά για όλες τις σχολικές ώρες. Προς τούτο καθορίστηκε η φετινή συνδρομή της κάθε οικογένειας στο ποσό των 20 ευρώ εφάπαξ.
2)Η προσπάθεια και πρόθεσή μας να συγκεντρωθεί όλο το ποσό των συνδρομών το αργότερο μέχρι τέλη Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, για να μπορέσουμε να καλύψουμε τη δαπάνη της φύλαξης και σειρά άλλων θεμάτων που έχουν ανακύψει στο καινούργιο κτίριο.
3)Η πρότασή μας στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου για άμεση πρόσληψη ως δεύτερης καθαρίστριας άνεργης μητέρας-πατέρα του σχολείου μας.
4)Η υποβολή εκ νέου αιτήματος προς τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου για την δημοσίευση του οικονομικού απολογισμού των ετών 2010 , 2011 και 2012 και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης η προσφυγή μας στον Εισαγγελέα.

Στο τέλος του χρόνου θα ακολουθήσει απολογισμός έργου για να σας ενημερώσουμε για την διαχείριση των χρημάτων σας. Οι σχετικές αποδείξεις είσπραξης θα παραδοθούν στα παιδιά, τα οποία θα καταβάλουν τα χρήματα στον υπεύθυνο καθηγητή της τάξης.»

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter