Συγχαρητήρια Επιστολή Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Κω για τον Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟ ΚΩ

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

ΔΟΠΑΒΣ Κω

Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους Αθλητές και τις Αθλήτριες, τους Προπονητές, και τη Διοίκηση του Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ για τις μεγάλες επιτυχίες τους, στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που διεξήχθησαν στη Νάξο 6/7 Οκτωβρίου 2012.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι κόποι και οι προσπάθειες αμείβονται με την επιτυχία της κατάκτησης του στόχου.

Ένα συναίσθημα που σίγουρα μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει και οι αθλητές του Γ.Σ. ΕΥΔΑΜΟΥ Κω, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι με αγώνα πίστη και μεράκι, μπορεί κανείς να κατακτήσει τη Νίκη στον Αθλητισμό και γενικότερα στην Ζωή.

Για όλους εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπεις τους εκπροσώπους της νέας γενιάς, να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια των επιτυχιών με σταθερά και σίγουρα βήματα, έχοντας δίπλα τους προπονητές και διοίκηση να φωτίζουν τα βήματά τους.

Με τις επιτυχίες σας αυτές 2 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα, δικαιώσατε τις προσδοκίες όλων των Κώων. Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι οι επιτυχίες σας μας γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ
Αθανάσιος Γ. Μπαραχάνος

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter