Δήμος Κω: το Υπουργείο Εργασίας υπεύθυνο για την καθυστέρηση πληρωμών στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Ανακοινώσεις

Δήμος Κω

Επειδή η απόλυτα κατανοητή και δικαιολογημένη αγανάκτηση των 94 εργαζομένων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προκαλεί ενίοτε και κάποιες παρανοήσεις επιτρέψτε μας να διευκρινίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ευθύνη για την καθυστέρηση των πληρωμών του προγράμματος βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το Υπουργείο Εργασίας με το οποίο ο Δήμος μας βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία, απαιτώντας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα.

Όσο για τον αγαπητό κ. Παπαντωνάκη, ο οποίος έχει επανειλημμένα ενημερωθεί τόσο για την πορεία του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας όσο και για τους λόγους που ο νομοθέτης τον απέκλεισε από τη διαδικασία του 2011, όσο και αν αυτό τον απογοητεύει ως πολύτεκνο, του έχουμε εξηγήσει ότι είναι άδικο να προσβάλει και να συκοφαντεί καθ' όλα άξιους συναδέλφους του οι οποίοι με θρησκευτική ευλάβεια τηρούν απόλυτα και ξεκάθαρα τη νομοθεσία και τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.

Ο Δήμος της Κω και η Δημοτική Αρχή είναι και θα εξακολουθήσει να είναι καθημερινά δίπλα στον κάθε εργαζόμενο που προσφέρει στον τόπο μας υπομένοντας τα συνεχόμενα, σκληρά και απάνθρωπα, μέτρα της λιτότητας και της ύφεσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter