Η Λέσχη 4x4 με Ρώσους δημοσιογράφους

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Αυτοκίνητο

1

Η Λέσχη 4Χ4 της Κω σε συνεργασία με τον κ. Σοφό του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού παρέλαβε 8 δημοσιογράφους από τη Ρωσία για να τους ξεναγήσει σε κάποιες άγνωστες διαδρομές της Κω.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το Οινοποιείο Τριανταφυλλόπουλου με 5 τετρακίνητα οχήματα τα οποία και έκαναν τη διαδρομή από Λαγούδι , Ζιά και μετά μέσω Πυλίου κατέληξαν στα ορεινά της Καρδάμαινας στους πρόποδες του Κάστρου της Αντιμάχειας και εξελίχθηκε σ ένα Mini CAMEL TROPHY λόγω του μεγάλου επιπέδου δυσκολίας των διαδρομών που επιλέχθηκαν..

Οι δημοσιογράφοι έδειξαν να είναι κατ ενθουσιασμένοι από τις ορεινές διαδρομές της Κω και είπαν ότι δε γνώριζαν ότι στη Κω υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι έχουν κάνει αντίστοιχο JEEP SAFARI στην Αίγυπτο και το χαρακτήρισαν υποδεέστερο από αυτό της Κω.

Εμάς μας χαροποιεί το συγκεκριμένο γεγονός και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και για τις δασικές ομορφιές του νησιού μας στην αχανή Ρωσία και έτσι ίσως να έχουμε περισσότερο και εξειδικευμένο τουρισμό.

2

Θα είμαστε πάντα στη διάθεση του δήμου και των ανθρώπων του τουρισμού για να προσφέρουμε ότι μπορούμε.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό συμβάν της συγκεκριμένης βόλτας είναι ο διάλογος που είχε ο αντιδήμαρχος κος Μπαλαλής με το ταμία του συλλόγου μας κο Κουκλάκη.

Ο κος Μπαλαλής έδειξε έκπληκτος με τις αντιδράσεις των Ρώσων δημοσιογράφων για τα όσα έζησαν με τη Λέσχη 4χ4 και ζήτησε και εκείνος να του δείξουν κάποια στιγμή τις συγκεκριμένες διαδρομές

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter