Άννα Βρόντου-Λαμπρόγλου και Ηλίας Σαράγιας με τη Δύναμη Αλλαγής

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου


Τις υποψηφιότητες των:
1) κ. Ηλία Σαράγια και
2) κας Άννας Βρόντου-Λαμπρόγλου
στο ψηφοδέλτιο του ενιαίου δήμου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.
Ο κ. Ηλίας Σαράγιας, δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα τα τελευταία 30 χρόνια ως τουριστικός πράκτορας με έδρα το Μαστιχάρι και διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Αντιμάχειας. Σύμφωνα με δηλώσεις του "Η αγάπη του για το νησί και η αγωνία του για το μέλλον τον ώθησε να ενώσει τις δυνάμεις του και την εμπειρία του με τη "Δύναμη Αλλαγής" και τα στελέχη της, γιατί πιστεύει πως είναι αυτή η παράταξη που αποδεδειγμένα έχει κάνει σοβαρά και μελετημένα βήματα για την ανάπτυξη της Πόλης αλλά και για το νησί -όσον αφορά την τουριστική προβολή- με ορατά αποτελέσματα κόντρα στην γενικότερη εθνική και παγκόσμια οικονομική και όχι μόνο, κρίση. Η αποδεδειγμένη αξιοπιστία του προγράμματος της παράταξης, της αποτελεσματικότητας και της σκληρής δουλειάς των στελεχών της είναι αυτή που τον ενέπνευσε κατά τις δηλώσεις του να αγωνιστεί κι αυτός για το νησί μας που πρέπει να πάει μπροστά, δυνατά και κυρίως με σιγουριά!"
Η κα Άννα Βρόντου-Λαμπρόγλου είναι παντρεμένη και εργαζόμενη μητέρα, πολύτεκνης οικογένειας, τεσσάρων αγοριών. Διετέλεσε μέλος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, τόσο στο δημοτικό, όσο και στο γυμνάσιο, που φοίτησαν τα παιδιά της. Αποφάσισε σύμφωνα με δηλώσεις της "να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα, για όλα τα παιδιά του νησιού και για το μέλλον των οικογενειών τους, δίνοντας με πολύ μεράκι, ό,τι δυνάμεις έχει, για να μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι για το ευοίωνο μέλλον του νησιού μας.
Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

Γιώργος Ι. Κυρίτσης

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter