Νεκτάριος Δραμουντανής και Κοντέσα Βραχνού με τη Δύναμη Αλλαγής

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Τις υποψηφιότητες των:
1) κ. Δραμουντανή Νεκτάριου και
2) κας Βραχνού Κοντέσας
στο ψηφοδέλτιο του ενιαίου δήμου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.
Ο κ. Δραμουντανής Νεκτάριος, είναι παιδί 7μελούς οικογένειας, ιδιοκτήτης Κέντρου Ψηφιακής Εκπαίδευσης (Η/Υ), πτυχιούχος σχολής πληροφορικής, και δραστηριοποιείται χρόνια στον αθλητισμό. Η προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος και της φυσικής ομορφιάς του νησιού μας, η αξιοποίηση των ήπιων μορφών ενέργειας και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού είναι τομείς με τους οποίους πιστεύει πως ο Ενιαίος Δήμος του νησιού με τη "Δύναμη Αλλαγής", έχοντας ήδη πρόγραμμα και ισχυρές βάσεις, θα καταφέρει να πάει το νησί πρωτοποριακά μπροστά. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι άλλοι δύο τομείς που αποδεδειγμένα η παράταξη έχει επενδύσει σ'αυτούς και θα επεκτείνει απ'άκρη σ'άκρη σ'όλο το νησί, με δεδομένα θετικά αποτελέσματα στη νεολαία μας, στην οποία ανήκει το μέλλον.
Η κα Βραχνού Κοντέσα είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ηρακλειδών, μέλος για πολλά χρόνια και Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κεφάλου. Η εμπειρία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η αγάπη της για το νησί και τους Κώους, η στόχευση της ισόρροπης ανάπτυξης και η πίστη της πως η "Δύναμη Αλλαγής" είναι η παράταξη που μπορεί να καταφέρει αυτό που όλοι θέλουμε, την Κω δυνατή, όμορφη, γνωστή ανά τον κόσμο, με σωστές υποδομές και αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον είναι αυτά που την ώθησαν να ενώσει τις δυνάμεις της με την παράταξη που εγγυάται με σιγουριά όλα τα παραπάνω.
Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

Γιώργος Ι. Κυρίτσης

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter