Νίκος Καραγιάννης και Βάσω Πη-Πάσσου με τη Δύναμη Αλλαγής

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Τις υποψηφιότητες:
1) Της κας Βάσως Πη-Πάσσου και
2) Του κ. Νίκου Καραγιάννη
στο ψηφοδέλτιο του ενιαίου δήμου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με τη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Η κα Βάσω Πη-Πάσσου, είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Δραστηριοποιείται χρόνια στον πολιτιστικό τομέα. Πιστεύει στις δυνάμεις, στο πρόγραμμα και στους στόχους της παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" για τον ενιαίο Δήμο, γι'αυτό με αγάπη και όρεξη για προσφορά ενώνει και τις δικές της δυνάμεις, για το νησί μας, που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να το δούμε να προοδεύει με σιγουριά, για να μπορούμε οι Κώοι να βρούμε το δρόμο που μας αξίζει σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Νίκος Καραγιάννης, 29 ετών, πτυχιούχος ΤΕΙ Διοίκησης- Οικονομίας, (Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων), ενεργοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα μέσα από την φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, και τώρα είναι επιχειρηματίας. Η αγάπη του για το νησί και τους συμπολίτες μας, η ανάγκη της ισόρροπης ανάπτυξης του νησιού και η πίστη του πως η παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" μπορεί αποδεδειγμένα να πετύχει όσα πρέπει να γίνουν, ώστε το νησί να αποκτήσει αυτά που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικό στον τουριστικό τομέα, αλλά και ανθρώπινο με σωστές υποδομές και ποιοτικά χαρακτηριστικά για όλους εμάς και κυρίως τους νέους που γυρίζουν με αγωνία στο νησί μας για να ξεκινήσουν τη ζωή και να φτιάξουν οικογένεια σ'ένα τόπο που αγαπούν πολύ και θέλουν να χτίσουν το όμορφο μέλλον τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"

Γιώργος Ι. Κυρίτσης

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter