Δύναμη Αλλαγής: ανακοίνωση υποψηφίων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Την υποψηφιότητα των κ.κ.:
1. ΚΙΑΡΗ ΜΗΝΑ,
2. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΑΣΛΑΝΗ,
3. ΚΑΣΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ και
4. ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κω και υποψήφιος για τον ενιαίο Δήμο κ. Γιώργος Κυρίτσης.
1. Ο κ. Κιάρης Μηνάς είναι παιδί πενταμελούς αγροτικής οικογένειας.
Σπούδασε Χημεία στο πανεπιστήμιο Πατρών και απέκτησε ειδικότητα στην τεχνολογία τροφίμων και στην οινολογία.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στην "Επιστήμη και τεχνολογία των Πολυμερών".
Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του τμήματος Χημείας και μέλος του Δ.Σ. των μεταπτυχιακών φοιτητών.
Με την επιστροφή του στην Κω διετέλεσε Γραμματέας της Ν.Ε. ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ Β. ΔΩΔ/ΣΟΥ κατά τα 3 πρώτα χρόνια της ίδρυσή της.
Σήμερα είναι πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Δικαίου με την παράταξη της μειοψηφίας.
Διατηρεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Πυλί.
Είναι παντρεμένος με την κα Ελένη Χατζηνικολάου με την οποία έχουν ένα γιο.
Σε μήνυμά του αναφέρει:
"Η Κως βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία αρκεί να ανταποκριθεί σε δυο κύριες στοχεύσεις:
Να προχωρήσει ταχύτατα τη διοικητική αναδιάρθρωση και να μετεξελίξει τις παλαιές δομές σε έναν ενιαίο ισχυρό δήμο που να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες του.
Ταυτόχρονα να υλοποιηθούν έργα και δράσεις που θα βάλουν το νησί σαν ολότητα σε πορεία ανάπτυξης και θα αναβαθμίσουν τη ζωή όλων μας.
Ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις των καιρών δίνω τη μάχη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου συντάσσοντας τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής".
2. Ο κ. Παντελίδης Ασλάνης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος με την κα Γεωργία Μινέτου, μαία στο νοσοκομείο της Κω και έχουν έναν γιο.
Σε δήλωσή του αναφέρει:
"Βλέποντας όλα όσα κατάφερε να πετύχει ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης και οι συνεργάτες του στην Πόλη της Κω, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με την παράταξη "Δύναμη Αλλαγής", που είναι η μόνη που με σιγουριά μπορεί να πάει το νησί μας μπροστά, κάνοντάς το αντάξιο των προσδοκιών μας και κυρίως αντάξιο στις προσδοκίες των νέων μας, των οποίων το μέλλον οφείλουμε να διασφαλίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αφού οι νέοι είναι και το μέλλον του τόπου μας".

3. Ο κ. Κασιώτης Χρήστoς γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζηπάρι της Κω.
Είναι παντρεμένος με τη Σούλα Πολίτη και έχουν τρία παιδιά. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Φοίτησε αρχικά στο ωδείο της Κω κιθάρα, με δάσκαλο τον Παναγιώτη Τσακανιά.
Στη συνέχεια φοίτησε στη σχολή του Ιωάννη Ανδρεόπουλου στην Αθήνα, όπου απέκτησε πτυχίο για μπουζούκι. Συνέχισε σπουδάζοντας Σολφέζ-Αρμονία-Σύνθεση.
Κατέχει δίπλωμα εφευρέσεως στη μουσική με διεθνή ταξινόμηση. Έχει κατασκευάσει ένα νέο μουσικό όργανο, για το οποίο έχει πάρει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έχει πτυχίο παραδοσιακού βιολιού και πτυχίο αρμονίας όπου έχει αριστεύσει.
Έχει τιμηθεί από την Κοινότητα Ασφενδιού και τον Πνευματικό Όμιλο Κώων «Ο Φιλητάς» για τη μεγάλη προσφορά του στην μουσική παράδοση του τόπου. Με την σχολή μουσικής «Απόλλων» συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού (2003), όπου από τους 170 συμμετέχοντες ήταν η μόνη σχολή από την οποία βραβεύτηκαν 3 σπουδαστές.
Διατηρεί μουσική σχολή στην Κω, παίζει και διδάσκει πάνω από 10 μουσικά όργανα.
Αναφέρει πως:
"Ο Γιώργος Κυρίτσης και η παράταξη "Δύναμη Αλλαγής" είναι η κινητήριος δύναμη της πόλης και σύντομα του νησιού μας, αποδεικνύοντας καθημερινά πως οι δεσμεύσεις γίνονται έργο και δράσεις στην Πόλη και αυτό το έργο και οι δράσεις συνεχίζουν σ΄όλο το νησί για όλους τους Κώους. Ενώνω τις δυνάμεις μου στον όμορφο αυτό αγώνα που δίνει καθημερινά η "Δύναμη Αλλαγής" και ο Επικεφαλής της, για να καταφέρουμε όλοι μαζί να δούμε το νησί μας πρωτοπόρο" .
4. Ο κ. Κυπραίος Γιάννης είναι επιχειρηματίας, Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. του αθλητικού Α.Ο. Δικαίου.
Σε μήνυμά του αναφέρει:
"Θέλω το έργο σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς που έγινε στην πόλη της Κω να γίνουν και στα χωριά μας. Δίπλα στον Γιώργο Κυρίτση, ενώνω τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για το νησί μας και τους συμπολίτες μας, με τη "Δύναμη Αλλαγής".
Ο επικεφαλής της παράταξης
"ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ"
Γιώργος Ι. Κυρίτσης

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter