Το Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ για το Πολυτεχνείο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

37 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που χιλιάδες νέοι άνθρωποι και πλήθος λαού έγραψαν με αίμα μία από τις ενδοξότερες στιγμές της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.

Δεν ζητούσαν κάτι παραπάνω από τα δικά μας σημερινά αυτονόητα. Πάλεψαν για να μπορούμε εμείς σήμερα να δηλώνουμε ελεύθερα την αγανάκτησή μας για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Το Πολυτεχνείο του σήμερα είναι ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε όλοι μας για το αυτονόητο δικαίωμα των νέων ανθρώπων και κάθε ανθρώπου στην εργασία που βάλλεται από την οικονομική κρίση και από συμφέροντα που επιθυμούν να κρατούν οικονομικά αιχμάλωτους ολόκληρους λαούς.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη προτεραιότητα προτού καταφέρουμε να αναδιατάξουμε το πρόβλημα της ανεργίας των νέων μας σε ολόκληρο το νησί. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς τους νέους μας. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη σε ετεροαπασχολούμενους και κακοπληρωμένους επιστήμονες, που κάθε Κωακή οικογένεια έχει επενδύσει πάνω τους μία μικρή περιουσία.

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter