Η Δύναμη Αλλαγής για τις 568.000 € από το κτήμα Χατζημάρκου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος κ. Καίσερλης, μέχρι σήμερα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να λασπολογούν προσπαθώντας να απαξιώσουν τη σκληρή δουλειά και το έργο της τετραετίας Κυρίτση.

Όταν η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος κ. Καίσερλης, μέχρι σήμερα προσπαθούν να πείσουν με ψέματα ότι δεν βρήκαν λεφτά στο δήμο της Κω.

Όταν η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος κ. Καίσερλης, μέχρι σήμερα δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να δουλέψουν σοβαρά για το νησί και τους ανθρώπους του και ξοδεύουν το χρόνο που τρέχει αμείλικτα.

Τότε έρχεται το έργο της τετραετίας Κυρίτση να αποδεικνύει καθημερινά ότι μόνο με σοβαρότητα, σύγχρονη πολιτική σκέψη, και δράση που συμβαδίζει με τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές απαιτήσεις, μπορεί να πετυχαίνεις στόχους που οδηγούν το τόπο μας μπροστά.

Έτσι το αμέσως επόμενο διάστημα ο δήμος της Κω και ο κ. Καίσερλης θα εισπράξουν, όπως ανακοίνωσε ήδη το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, το ποσό των 568.000.00 € που αντιστοιχεί στην αξία του πάρκου επί των οδών Αλικαρνασσού και Αμερικής (κληρονόμων Χατζημάρκου), ποσό που κατέβαλλε ο ισχυρός δήμος της Κω στους ιδιοκτήτες και ήδη έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή Κυρίτση να δημιουργεί το «πάρκο των απόδημων Κώων».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η χρηματοδότηση αυτή προέρχεται μετά από την κατά-θεση σχετικής πρότασης του δήμου της Κω που έγινε το καλοκαίρι του 2010 και αξιολογήθηκε ως πλήρης και ώριμη για χρηματοδότηση μαζί με αντίστοιχες προτάσεις μόνο 15 δήμων, εκτός Αττικής, σε όλη την Ελλάδα.

Επισημαίνουμε στη δημοτική αρχή ότι το ποσό των 568.000.00 € που θα εισπράξει οφείλει να το διαθέσει στο έργο αυτό και στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παύλου.

Η περιοχή έχει ανάγκες, μελέτες υπάρχουν και έργα έπρεπε ήδη να γίνονται.

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τη στασιμότητα που υπάρχει σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter