Δύναμη Αλλαγής: αναγνώριση της προσπάθειας για προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Η αναγνώριση της προσπάθειας που κατέβαλλε η διοίκηση του ΔΛΤ Κω και ειδικότερα ο Αντιπρόεδρος κ. ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ την περίοδο 2007-2010 σχετικά με την προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας έρχεται για άλλη μία φορά από εκεί που έχει ιδιαίτερη σημασία, δηλαδή από το εξωτερικό και μάλιστα από την δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως αγορά κρουαζιέρας, την Ισπανία.

Σε ειδική εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο απονέμεται μεταξύ άλλων βραβείο για τον καλύτερο προορισμό όπως αυτός έχει επιλεγεί από τους Ισπανούς επιβάτες που παίρνουν μέρος σε σχετικές έρευνες.

Για φέτος έχουν επιλεγεί τα Ελληνικά Νησιά ως ο καλύτερος προορισμός και καλεσμένοι προσωπικά από την οργανωτική επιτροπή του μεγάλου αυτού γεγονότος είναι οι κύριοι ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΣ, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου και ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ πρώην Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Κω.

Η πρόσκληση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Κω και για την Ελλάδα και έρχεται σε μία περίοδο που η ανάπτυξη τουρισμού κρουαζιέρας έχει αναδειχθεί από την Ελληνική κυβέρνηση σε πρώτη προτεραιότητα και μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ακολουθεί η πρόσκληση όπως μας στάλθηκε

From: Virginia López

To: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ;

Cc: 'Jose Campos' ; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Sent: Friday, February 11, 2011 4:32 PM

Subject: EXCELLENCE CRUISE AWARDS - THE ANNUAL CELEBRATION OF THE SPANISH CRUISE INDUSTRY

Mr. Ioannis Bras, Director, Port of Heraklion

Mr. David Gerasklis, Vice Mayor and Port Director, Kos

Dear Sirs,

We are very honored to announce that Greek Isles have won the EXCELLENCE CRUISE AWARD as Best Destination. These Awards are elected every year by Spanish cruises in a survey through our tools of communication.

The ceremony will take place in Malaga next 24th February, 2011. Please let us know if you could attend.

Thank you in advance and please don't hesitate to contact me for further information.

With Kind regards

Virginia López Valiente

Marketing Director

CRUISES NEWS MEDIA GROUP, S.L.

Rosa de Lima, 1

28290 Las Matas - Madrid

Tel. 00 34 91 630 64 99

Fax. 00 34 91 831 63 24

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.cruisesnews.es

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter