Δύναμη Αλλαγής: άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Δελτίο Τύπου της Δ.Α.:

Από την 1η Ιανουάριου 2011 ο Δήμος της Κω μπήκε σε μια νέα εποχή, την εποχή του Καλλικράτη.

Η συγκυρία αυτή θα έπρεπε λογικά να θεωρείται ευνοϊκή για ένα δήμο με τις δυνατότητες και τις προοπτικές του δήμου της Κω που μπορούν πραγματικά να τον καταστήσουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων και ατμομηχανή της ανάπτυξης και της ευημερίας της ευρύτερης περιοχής.

Δυστυχώς για τον δήμο της Κω φαίνεται πως αυτή η πρώτη περίοδος εφαρμογής του Καλλικράτη θα περάσει στην ιστορία ως άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την Κω και τους Κώους.

Και αυτό γιατί ο κ. Καίσερλης έχει πλέον ξεκάθαρα δείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα ρίξει λάσπη και πως θα απαξιώσει το έργο και την λειτουργία όλων των δημοτικών αρχών του νησιού της περιόδου 2007-2010.

Στη λογική αυτή εντάσσεται η συντονισμένη και υποβοηθούμενη από γνωστούς «αντικειμενικούς δημοσιογράφους», προσπάθεια να αμφισβητηθεί η οικονομική διαχείριση που ασκήθηκε με τον πλέον σοβαρό και διάφανο τρόπο την προηγούμενη περίοδο, σε πλήρη αντίθεση με την περίοδο που ήταν δήμαρχος ο κ. Καίσερλης και δημιούργησε όλες τις «μαύρες τρύπες».

Στη δε τελευταία «κραυγή» περί ελέγχου των τριών δήμων από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης δηλώνουμε ότι συμφωνούμε απόλυτα.

Προκαλούμε δε τον κ. Καίσερλη να κάνει διαχειριστικό έλεγχο για την τελευταία εικοσαετία και να κοινοποιήσει τα αποτελέσματά του λαό της Κω για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter