Οικολογική Παρέμβαση: να μη γίνει διπλής κατευθύνσεως το λιμάνι

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Οικολογική Παρέμβαση

Η Οικολογική Παρέμβαση δε θα μπορούσε παρά να στηρίζει όχι μόνο τη μονοδρόμηση του δρόμου του λιμανιού αλλά ακόμα περισσότερο την πεζοδρόμησή του (με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στο τοπικό τύπο)

Ιδιαίτερα στη τουριστική περίοδο προτείνουμε να κλείνει ο δρόμος του λιμανιού από τις 10 το πρωί έως της 10 το βράδυ.

Δε μπορούμε παρά να αναπολούμε την περίοδο που υπήρξε πεζοδρόμηση έστω και για λίγες ώρες στο δρόμο του λιμανιού πριν από αρκετά χρόνια .

Δε μπορούμε παρά να αποδεχτούμε ότι η πεζοδρόμηση δημιούργησε μια άλλη καλύτερη εικόνα για τη πόλη μας, για μας και για τους επισκέπτες μας.

Σαφώς και θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα και με λιγότερο μπετόν και λιγότερα σιδερένια πασαλάκια αλλά δε θα μαστε εμείς αυτοί που θα τα ισοπεδώσουμε όλα.

Σίγουρα γίναν και λάθη.

Οι επαγγελματίες όμως της περιοχής αποδέχονται την άνοδο της ποιότητας λόγω των επεμβάσεων για τους ποδηλατοδρόμους και για τη μονοδρόμηση.

Αυτοί οι ίδιοι θα μπορούσαν ν αποδεχτούν να γίνεται ο εφοδιασμός των καταστημάτων τους μόνο συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας

Ας δείξουμε στους επισκέπτες μας ότι δε σκεφτόμαστε μόνο την κίνηση των ρυπογόνων οχημάτων μας

Όταν στην Ευρώπη έχει διαδοθεί η ηλεκτροκίνηση και η υγραεροκίνηση αλλά και οι μεγάλες πεζοδρομήσεις, εμείς ακόμα συζητάμε για να κυκλοφορούν παντού τα ρυπογόνα οχήματά μας για να μην κάνουμε μια μικρή παράκαμψη.

Όχι στην ελεύθερη κίνηση των οχημάτων μας παντού. Δώστε χώρο στους πεζούς και στα ποδήλατα. Ναι σε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Καλούμε τον δήμο να συνεχίσει τις μονοδρομήσεις και τις πεζοδρομήσεις και να διαθέσει στα parking δημοτικά ποδήλατα ΔΩΡΕΑΝ

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις απόψεις μας ακόμα και αν έχουν πολιτικό κόστος

Η Oικολογική Παρέμβαση είναι ξεκάθαρη στις απόψεις που έχει και τις εκφράζει με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας

Ελπίζουμε να συνηγορήσουν μαζί μας και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Το σίγουρο είναι ότι αν επιχειρήσει κάποιος να καταστρέψει τον ποδηλατόδρομο που έχει φτιαχτεί με χρήματα του Ελληνικού λαού, ότι θα μας βρει απέναντι του και μάλιστα θα προστατεύσουμε τον ποδηλατόδρομο δυναμικά και με κάθε τρόπο.

Θα στηρίξουμε την απόφαση κάποιων ποδηλατιστών για πορεία στους ποδηλατόδρομους της Κω με σκοπό τη διάδοση αλλά και τη προστασία των ποδηλατοδρόμων

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter