Δύναμη Αλλαγής: σοβαρευτείτε...

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ!

Όσο και να θέλει ο κ. Καΐσερλης ως ″νέος″ Δήμαρχος να απαξιώσει το έργο της πρώην Δημοτικής Αρχής, μιας τετραετίας που η Κως άλλαξε, ζωντάνεψε με τα έργα που έγιναν μέσα σε μόλις 4 χρόνια, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

Βεβαίως η τακτική αυτή ακολουθείται για να δικαιολογήσει την απραξία και στασιμότητα της επί σειράς ετών δημαρχίας του όπως και την χαώδη κατάσταση που οι επιχειρήσεις και τα Νομικά πρόσωπα επί δημαρχίας του είχαν!

Απόδειξη; Επί δύο μήνες το μόνο που κάνει είναι να μιλά και να προσπαθεί να σταματήσει την κεκτημένη ταχύτητα υλοποίησης και προγραμματισμού σειράς έργων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Η δυναμική ανάπτυξη που είχε πάρει η Κως κ. Καΐσερλη, είναι δύσκολο να ανακοπεί...

Είναι δύσκολο ακόμα και να σταματήσεις όλα αυτά τα έτοιμα προς υλοποίηση έργα που ήδη είχαν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν αυτή τη νέα τριετία.

Γιατί άραγε (;;;) το μόνο που κάνετε κ.″νέε″ Δήμαρχε είναι να βάζετε φρένο στην αναπτυξιακή πορεία της Κω;;;

Γιατί άραγε (;;;) σταματά ένας Δήμαρχος σειρά ώριμων, ακόμα και χρηματοδοτούμενων αναπτυξιακών έργων;;;

Μήπως φοβάστε ή μήπως δεν είστε ικανοί ούτε να τα συνεχίσετε;;;

Γιατί ο ″εγωισμός″ ενός ″νέου″ Δημάρχου δεν είναι αρκετός να δικαιολογήσει μια τέτοια τακτική και πρακτική ανακοπής της συνέχειας της διοίκησης!!!

Ποια άραγε τα δικά σας μεγαλεπήβολα σχέδια;;;

Ποια η χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας που έχετε κατά νου και μόνο;;; Μήπως η δήθεν γενική-καθολική-ατέρμονη διαβούλευση; Μήπως η σύσταση σειράς επιτροπών που θα συνεδριάζουν και θα συνεδριάζουν...;;; Μήπως η σύσταση των περιβόητων συνεργατικών ομάδων, χωρίς νομική υπόσταση που θα διαχειρίζονται ΔΗΜΟΤΙΚΟ χρήμα που δεν μπορείτε να τους χορηγήσετε με νόμιμο τρόπο παρά μόνο με ″μαϊμουδιά″ όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος τους είπατε;;;

Άραγε έτσι θα πάει μπροστά το νησί μας;;;

Γιατί;;; δεν έχετε τα κότσια να συνεχίσετε όχι μόνο στο Δήμο της Κω αλλά και στους δύο πρώην Δήμους Δικαίου και Ηρακλειδών τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ήταν έτοιμα να υλοποιηθούν;;;

Γιατί σταματήσατε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο;;;

22 ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρούσατε τους συνδημότες μας και ανακόπτατε την με-ταγραφή της Επέκτασης Σχεδίου Πόλης ρίχνοντας τεχνηέντως τα βάρη στο Κτηματολόγιο, την υποστελέχωσή του αλλά και στην άξια τ. Διευθύντριά του;;;

Μήπως γιατί δεν θέλετε να πάμε το νησί μας μπροστά και επιλέγετε όπως πάντα τη στασιμότητα, την απραξία, την ατέρμονη διαβούλευση και τις πελατειακές σχέσεις που τόσο καλά γνωρίζετε κατά το παρελθόν;;;

Επιλέγετε και πάλι τα δήθεν αναπτυξιακά συνέδρια;;; Άπειρα κάνατε κατά το παρελθόν χωρίς απτά αποτελέσματα, με γενικόλογες θεματικές ενότητες πανεπιστημιακών διαλέξεων ″γεω-πληροφοριακών πρωτοποριακών συστημάτων″ κλπ άσκοπων θεμάτων για δήθεν συζήτηση που τόοοοσο σας αρέσει!!!

Σας βολεύει να αποπροσανατολίζετε τον Κωακό λαό, βάζοντάς τον σε διαδι-κασίες συνεδρίων, συζητήσεων, διαβουλεύσεων, συνεδριάσεων....Κάνοντάς τον κοινωνό της απραξίας σας και της οφθαλμοφανούς έλλειψης προγράμματος, σχεδιασμού και της ανυπαρξίας πολιτικής στόχευσης, τη στιγμή που η Κως θα'πρεπε να τρέχει!!!

Πρωτοπορία στην στασιμότητα είχαμε χρόνια πριν ας μην την έχουμε ξανά!!!

Δεν υπάρχουν περιθώρια πισωγυρίσματος! Μην χάνετε τον χρόνο σας να λέτε πως δουλεύετε νυχθημερόν για να ανακαλύψετε δήθεν το τι παραλάβατε, αφού δεν τολ-μήσατε ως νέα δημοτική αρχή να έρθετε επισήμως να παραλάβετε ως οφείλατε!!!

Και μην τολμάτε να λέτε εσείς ειδικά πως παραλάβατε χάος!!! Παραλάβατε πρωτοφανή για εσάς τάξη σε όλα, σε αντίθεση με όσα εσείς είχατε αφήσει πίσω σας φεύγοντας για βουλευτής!!!

Παραλάβατε ένα δήμο με κεκτημένη ταχύτητα αναπτυξιακής πορείας που μεταμανίας προσπαθείτε να ανακόψετε καθημερινά!!! Είναι άλλωστε η μόνη σας δρα-στηριότητα τους 2 μήνες διοίκησής σας!

Προτεραιότητά σας;;; Να καταστρέψετε ένα νέο έργο-στολίδι για το νησί, αυτό του λιμανιού και της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης του.

Να το χαλάσετε για ″να φτιάξετε″ μεγαλύτερο δρόμο να περνάνε περισσότερα οχήματα και προς τις δύο κατευθύνσεις! Πόσο πρωτοποριακό παγκοσμίως είναι άραγε αυτό;;; Μοναδικό ίσως!!! Άραγε γι'αυτό το ″νέο πρωτοποριακό έργο″ βρήκατε λεφτά ή θα το υλοποιήσετε με δικά σας;;;

Είστε τελικά πρωτοπόρος και ″δεν σας κατανοούμε″ κ ″νέε″ Δήμαρχε όπως συνηθίζετε –συνεχώς τελευταία – να λέτε και να ξαναλέτε!!!

Υποτιμάτε όμως τη νοημοσύνη του Κωακού λαού και όταν λέτε και ξαναλέτε πως παραλάβατε χάος και ψάχνεστε ακόμα να βρείτε άκρη... δουλεύοντας νύχτα-μέρα... άπραγος όμως...

Κανείς δεν σας πιστεύει, γιατί όλοι γνωρίζουν και θυμούνται το χάος που διοικούσατε 22 χρόνια στο παρελθόν (και σας άρεσε), το χάος που εσείς δημιουργήσατε!

Το χάος που εμείς νοικοκυρέψαμε μέσα σε 4 χρόνια σκληρής και πραγματικής δουλειάς χωρίς φανφάρες για το τι εμείς παραλάβαμε, χωρίς να λέμε και να ξαναλέμε... γιατί εμείς κάναμε έργα κι όχι λόγια!!!

Σοβαρευτείτε και δουλέψτε για να πάει το νησί μας μπροστά, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ευθύνες σας μεγάλες αν δεν τα καταφέρετε!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter