Επιστολή Δαυίδ Γερασκλή προς τον Δήμαρχο Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Κύριε Δήμαρχε,

Από την 1η Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα όλοι οι πολίτες της Κω βλέπουμε να κινούνται μηχανήματα και οχήματα του δήμου (φορτωτές, τσάπες, φορτηγά ) τις περισσότερες φορές χωρίς η κίνηση και οι εργασίες να είναι ενταγμένες σε οποιοδήποτε έργο.

Αυτό άλλωστε δε θα μπορούσε να γίνει, αφού ούτε το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων του ενιαίου δήμου είχε ψηφιστεί, ούτε όμως και σε έργα των πρώην δήμων απασχολήθηκαν τα μηχανήματα και το προσωπικό.

Αντίθετα όπως προκύπτει και από τις καταγγελίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην περίπτωση της Κεφάλου, χωρίς μελέτη, χωρίς εγκρίσεις ενεργοβόρα μηχανήματα κατέστρεψαν το φυσικό περιβάλλον κατασπαταλώντας πόρους του δήμου.

Επειδή όπως γνωρίζετε κανένα όχημα ή μηχάνημα του δήμου, ή επιχείρησης του, δεν μπορεί να κινείται χωρίς τις απαραίτητες προϋποθέσεις αφού έτσι δεν μπορεί να δικαιολογήσει καύσιμα, φθορές, εργατοώρες προσωπικού, σας επισημαίνω την προσοχή ως προς της δικαιολόγηση των δαπανών καυσίμων κ.λ.π. όλων των μηνών από την 1η Ιανουαρίου και μέχρι την ένταξη κίνησης και εργασίας οχημάτων και μηχανημάτων σε έργα που αναφέρονται στο ΠΕΕ ή σε νόμιμες και προβλεπόμενες από τη νομοθεσία κινήσεις και εργασίες.

Με τιμή

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Κω

Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter