Δύναμη Αλλαγής: με ενέργειες της διοίκησης Κυρίτση στο ΔΛΤ, λύνονται προβλήματα σε Μαστιχάρι, Καρδάμαινα, Κέφαλο

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΟ Δ.Λ.Τ. Κω ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ-ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ-ΚΕΦΑΛΟ

Την περασμένη χρονιά, η διοίκηση του ΔΛΤ Κω αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα που δημιουργείται στα λιμάνια του Μαστιχαρίου, της Καρδάμαινας και της Κεφάλου, λόγω των φυκιών ή της άμμου, ξεκίνησε την διαδικασία αδειοδότησης με βάση μελέτες που συνέταξε η υπηρεσία για την αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών σε όλα τα παραπάνω λιμάνια.

Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της το 2010 και οι τελευταίες εγκρίσεις δόθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Έτσι τα έργα μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα μια και η διαδικασία για την επιλογή αναδόχου είχε ολοκληρωθεί και αυτή από το 2010.

Με αυτό τον τρόπο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια μεγάλη εκκρεμότητα που ταλαιπωρούσε τις συγκεκριμένες περιοχές και δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα αισθητικής αλλά και ασφάλειας στα συγκεκριμένα λιμάνια.

Καλούμε την διοίκηση του ΔΛΤ Κω να προχωρήσει άμεσα στην εγκατάσταση του αναδόχου για να ξεκινήσουν οι εργασίες που προβλέπονται από την σχετική μελέτη έτσι ώστε και τα τρία λιμάνια να μην έχουν προβλήματα ειδικά τώρα, την τουριστική περίοδο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter