Δύναμη Αλλαγής: οι πολίτες κουράστηκαν και διακωμωδούν

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η στασιμότητα του ενιαίου ¨ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ¨ δήμου, η διάλυση και η απαξίωση των δομών των τριών πρώην δήμων, των υπηρεσιών και των στελεχών τους, η επιλεγμένη από τη δημοτική αρχή ανυπαρξία των δημοτικών κοινοτήτων που παραμένουν χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες και η οπισθοδρόμηση της Κω ακόμα και σε δρομολογημένα ,από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, έργα, δεν καλύπτονται πια με τις ανούσιες και χωρίς στοιχειώδη τεκμηρίωση «συνεντεύξεις» του κ. Καίσερλη.

Η προφανής αδυναμία του να αντιληφθεί το μέγεθος των ευθυνών και των υποχρεώσεων του απέναντι σ' ένα μεγάλο και με απαιτήσεις δήμο του 2011, δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τις εμμονές του με ασυνάρτητες πολιτικές προτάσεις.

Οι πολίτες κουράστηκαν και διακωμωδούν πια τις περίφημες «συνεργατικές» προτάσεις, αφού με τις δηλώσεις του κατά καιρούς, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος τι είναι αυτά που προτείνει.

Φαίνεται όμως ότι δεν αντιλαμβάνεται και τους σώφρονες που είναι ακόμα δίπλα του και εκφράζουν τη δυσφορία τους για όσα ακούνε και όσα δε βλέπουν να γίνονται.

Καλούμε όλους εκείνους από τη δημοτική αρχή που βλέπουν ότι ο δήμος «στραβά αρμενίζει» να τον συνετίσουν για να ασχοληθεί σοβαρά με τις δημοτικές υποθέσεις.

Διαφορετικά ας φροντίσει και ο ίδιος να μη μιλά αν δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει.

Το οφείλει στους πολίτες, τον εαυτό του και την ιστορία του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter