Γιάννης Γιάννου: Κέφαλος - Ώρα Μηδέν

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Ανθρώπινη Κως

Αγαπητοί συμπατριώτες Κεφαλιανοί,

Βλέπω την αγωνία και την αγανάκτησή σας για την χαοτική εικόνα του παρουσιάζει το χωριό μας. Είναι 19 του μήνα Μάη και ο Δήμος βρίσκεται ακόμα σε ύπνο βαθύ.

Ο νέος σκουπιδότοπος που άνοιξε ο νέος Δήμος βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας του κάμπου και στην αρχή του περιφερειακού δρόμου που οδηγεί προς τον Λιμνιώνα, μέρος που σταματάνε τα τουριστικά λεωφορεία για να δείξουν το πανέμορφο φυσικό τοπίο του χωριού μας από τη μια μεριά - και δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό - και το βουνό των σκουπιδιών από την άλλη. Την ίδια ώρα ο δρόμος έχει τα κακά του χάλια.

Δυστυχώς όμως, και σαν να μην έφτανε η εικόνα της εγκατάλειψης, έρχεται και η απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων από και προς το Καμάρι με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι επισκέπτες μας να αλλάζουν από λεωφορείο σε μίνι μπας για να πάνε στα δωμάτιά τους! Δεν θέλω να φανταστώ την πιθανότητα να ανακοινώσουν σε λίγο οι οδηγοί ότι σταματούν από εδώ και στο εξής να πηγαίνουν στο Καμάρι. Τι θα κάνει η Δημοτική Αρχή αν τα Τουριστικά Γραφεία υιοθετήσουν τις θέσεις των οδηγών αφού λάβουν υπόψη τους και τα παράπονα των τουριστών;

Ποια είναι η θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου για όλα αυτά; Ο κόσμος σε ψήφισε για να παίρνεις αποφάσεις, να διεκδικείς για το χωριό μας, να βάζουμε στόχους και να τους υλοποιούμε. Δε σε ψήφισε για να οδηγείς τα δημοτικά οχήματα. Αυτή είναι η δουλειά των υπαλλήλων, όχι του Προέδρου.

Μετά τιμής,

Γιάννης Γιάννου

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου με τη Δημοτική Παράταξη 'Ανθρώπινη Κως'

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter