Η Δύναμη Αλλαγής για την πρώτη άφιξη του πλοίου AZAMARA QUEST

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η 23η Μαίου είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για τον θαλάσσιο τουρισμό της ΚΩ.

Η πρώτη άφιξη του πλοίου AZAMARA QUEST της εταιρείας AZAMARA CRUISES, (θυγατρικής του ομίλου της ROYAL CARIBBEAN) μίας από τις δύο μεγαλύτερες δυνάμεις του χώρου, σηματοδοτεί την ουσιαστική ένταξη της ΚΩ στον παγκόσμιο χάρτη της κρουαζιέρας.

Φέτος είναι η πρώτη φορά που το λιμάνι μας αποτελεί προορισμό σε τακτικά δρομολόγια όχι μόνο της συγκεκριμένης αλλά και άλλων δύο πολύ μεγάλων εταιρειών, της MSC CRUISES και της STAR CLIPPERS.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι προϊόν σκληρής δουλειάς που ξεκίνησε το 2007, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, και πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, προκειμένου η Κως να καθιερωθεί και να πάρει το μερίδιο που μπορεί από την ραγδαία ανάπτυξη αυτού του τουριστικού ρεύματος.

Ήδη τα νέα που έρχονται για την επόμενη περίοδο είναι πολύ ενθαρρυντικά με ακόμα μία πολύ σημαντική ανακοίνωση από την εταιρεία SEABOURN για 10 προσεγγίσεις των πλοίων της για το 2012.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις να επιδείξουν επαγγελματισμό και συνέπεια για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην μεγάλη αυτή πρόκληση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter