Γιάννης Κρητικός: «θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να καταρτίσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Γιάννης Κρητικός

Ο εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Κρητικός με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως Συντονιστής του Προγράμματος της ΝΔ για το Νομό Δωδεκανήσου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Γραμματεία Προγράμματος του κόμματος, τη Γραμματεία Οργανωτικού και τη ΝΟΔΕ για την τιμή που μου έκαναν.

Είναι μία τιμή που αντανακλάται και στην Κω αλλά και σε ολόκληρο το βόρειο συγκρότημα του νομού Δωδεκανήσου.

Με επικεφαλής το Μάνο Κόνσολα θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να καταρτίσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει πολιτικές και δράσεις για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Νοτίου Αιγαίου.

Για να μετατρέψουμε τη νησιωτικότητα από μειονέκτημα σε πλεονέκτημα.

Η διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεσμευθήκαμε ότι θα είναι μία ανοικτή διαδικασία.

Θα το κάνουμε πράξη.

Από αύριο θα είμαστε παντού.

Κοντά στον επιχειρηματία, στον επαγγελματία, στον εργαζόμενο, στον άνεργο, στο συνταξιούχο, στη γυναίκα, στους νέους ανθρώπους.

Μαζί με όλους αυτούς θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας. Οι δικές τους προτάσεις, ιδέες και αγωνίες θα είναι τα δομικά υλικά αυτού του προγράμματος.

Η ευθύνη για μένα είναι μεγάλη. Η δέσμευση που αναλαμβάνω απέναντι στους συμπατριώτες μου, στην παράταξη αλλά και σε όλους τους Δωδεκανήσιους πολίτες είναι ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας».

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter