Λευτέρης Κώστογλου: έργα σε εκκρεμότητα στη Δημοτική Κοινότητα Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Λ. Κώστογλου

ΘΕΜΑ: ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩ.

Το προηγούμενο έτος ξεκίνησε να κατασκευάζεται το συντριβάνι στην είσοδο της πόλης. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν προχωρούσε το έργο, με μεγάλη χαρά είδαμε να τελειώνει επιτέλους, με την τοποθέτηση των μαρμάρων.

Όμως εκεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να τοποθετηθεί και το γλυπτό με θέμα την Αρπαγή της Ευρώπης.

Διαβάσαμε πρόσφατα στις εφημερίδες ότι ο Δήμος δεν πρόκειται τελικά να βάλει εκεί το άγαλμα αλλά κάπου αλλού. Μήπως αν πάρουμε παράδειγμα και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, αυτό το κάπου αλλού είναι καμιά αποθήκη στο κτίριο της Αλεξάντερ Φάσιον;

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στην ασφαλτόστρωση του δρόμου του Αγίου Νεκταρίου που προβλήθηκε ιδιαίτερα μέσα από την αρθρογραφία κάποιων.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι το έργο αυτό έγινε επειδή είναι ακόμα ενεργή η σύμβαση που είχε υπογράψει ο δήμος με τον εργολάβο κ. Γιώργο Ζήκα από καλοκαίρι του 2010. Άρα όλα αυτά που λέγονται για τις εργολαβίες και τις αυτεπιστασίες από την δημοτική αρχή φαίνεται ότι είναι λάθος.

Τελευταίο ζήτημα που θέλω να αναφερθώ είναι το πάρκο στην οδό Αλικαρνασσού και Αμερικής που και αυτό είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2010 και δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί σε μαύρο χάλι. Τα σκουπίδια και οι ποντικοί έχουν αρχίσει να κάνουν πάρτυ και οι κάτοικοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται. Αλήθεια τα λεφτά που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο (600000,00€ δεν είναι και λίγα αυτή την εποχή) ενδιαφέρθηκε κανείς να τα πάρει;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter