Απάντηση Γ. Κυρίτση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Κύριε Πρόεδρε,

Πράγματι θυμηδία προκαλεί η πρακτική σας και βεβαίως η προσπάθεια σας να λειτουργήσετε με ένα πρωτότυπο πανελλαδικά τρόπο.

Για να αντιληφθείτε όμως όσα σας γράψαμε στο παραπάνω 1. σχετικό δικό μας σας τα λέμε αναλυτικά.

1. στις 2.49μμ, 3.07μμ, 3,23μμ, της 10/6/2011 παραλάβαμε με ηλεκρονικό ταχυδρομείο μια ταυτόσημη πρόσκληση προφανώς κατόπιν εντολής σας.

2. στις 7.00μμ της ιδίας ημέρας παραλάβαμε δια χειρός δημοτικού αστυνόμου την ίδια πρόσκληση.

3. την επομένη 11/6/2011 στις 11.50πμ πάλι με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραλάβαμε νέα πρόσκληση, συμπληρωμένη με νέα θέματα αυτή τη φορά!!!

4. σήμερα 14/6/2011 στις 8.33πμ πάλι με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραλάβαμε μια νέα πρόσκληση με τα θέματα των αρχικών της 10/6/2011!

Όπως καταλαβαίνετε θα έπρεπε να μας εξηγήσετε ποια απ' όλες τις προσκλήσεις ισχύει.

Όσο για το αν παραλάβαμε ή όχι τις έξη!!! (6) προσκλήσεις φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε, με την επιστολή που σας στείλαμε, πως δεν αρνηθήκαμε την παραλαβή τους, γι' αυτό δεν χρειαζόταν η αναφορά που κάνατε στον συνάδελφο κ. Σιφάκη, ο οποίος επίσης έκπληκτος με τον βομβαρδισμό προσκλήσεων, προσπάθησε και αυτός τηλεφωνικά να μάθει ποια απ΄ όλες ισχύει.

Αβίαστα όμως βγαίνουν τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Αντιλαμβάνεστε ή όχι ότι αυτή δεν είναι λειτουργία;

2. έχετε διάθεση να την διορθώσετε ή όχι

3. αν συνεχίσουμε έτσι κατανοείτε ότι χάνεται η σοβαρότητα και κυριαρχεί η θυμηδία;

Τέλος, όπως σας έχω πει και στο δημοτικό συμβούλιο, είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των συνεδριάσεων φτάνει ο καθ' ένας, ειδικά αυτοί που έχουν την ευθύνη διοίκησης, να λειτουργήσουν όπως πρέπει και όπως ο κώδικας ορίζει.

Για δε για την προθεσμία επίδοσης των προσκλήσεων να σας γνωρίσω ότι στο τριήμερο δεν περιλαμβάνονται η ημέρα επίδοσης και η ημέρα συνεδρίασης.

Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Επικεφαλής της

Δημοτικής Παράταξης

ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter