Γιάννης Κρητικός: συνέντευξη στη «δημοκρατική» Ρόδου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Γιάννης Κρητικός

«Εχουμε μια κυβέρνηση άβουλη, άτολμη και χωρίς πυξίδα»

«Η μόνη λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι η διεξαγωγή εκλογών ώστε με αυτοδύναμη κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει στην «επανεκκίνηση της οικονομίας» μέσα από ένα «δημιουργικό σοκ» που θα δώσει ώθηση στην οικονομία και τοπικά».

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στη «δ» ο συντονιστής του προγράμματος της ΝΔ στα Δωδεκάνησα κ. Γιάννης Κρητικός αφού η κατάσταση στη χώρα έφθασε να γίνει φαύλος κύκλος, χωρίς διέξοδο, χωρίς φως στην άκρη του τούνελ.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Κρητικό η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από το αδιέξοδο, στο οποίο την οδήγησαν οι πειραματισμοί της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. «Η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να μαζέψει το χρήμα από την αγορά, να την στεγνώσει. Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κινήσει την αγορά με μια σειρά από προτάσεις και μέτρα που θα ζεστάνουν την αγορά, θα γίνουν η αιτία να κινηθεί το χρήμα και να αλλάξει σταδιακά και η ψυχολογία των πολιτών», δηλώνει ο κ. Γιάννης Κρητικός, προσθέτοντας μάλιστα ότι η ΝΔ με το πρόγραμμα που ετοιμάζει για τα Δωδεκάνησα επιχειρεί να δώσει έμφαση σε όλους τους τομείς.

«Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Κάναμε την αυτοκριτική μας, αναγνωρίσαμε τα λάθη μας και προχωράμε σε μια συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δωδεκανήσου με σκοπό να κάνουμε την «νησιωτικότητα» από μειονέκτημα που είναι σήμερα σε πλεονέκτημα στο μέλλον», δηλώνει ο κ. Κρητικός.

Η συνέντευξη του συντονιστή του προγράμματος της ΝΔ στα Δωδεκάνησα κ. Γιάννη Κρητικού, αναλυτικά: http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=11223&catID=18&pubID=1

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter