Δύναμη Αλλαγής: ο πανικός που επικρατεί στη δημοτική αρχή είναι πλέον εμφανής

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Ο πανικός που επικρατεί στη δημοτική αρχή είναι πλέον εμφανής.

Η επιλογή να απαντήσει το γραφείο τύπου του δήμου και όχι η ΚΕΑΣ, με την εκτόξευση ύβρεων, αντί πραγματικής απάντησης σε πολύ απλά και συγκεκριμένα ερωτήματα δείχνει ότι πράγματι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»...

Βεβαίως η τακτική αυτή βολεύει λόγω επικαιρότητας, δηλαδή ανυπαρξίας έργου και πολιτικής πρότασης, καταστροφή στο ΧΥΤΑ κ.α., και έτσι το προσφιλές στο Δήμαρχο «πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα» επιστρατεύεται ακόμα μια φορά στη προσπάθεια να κρυφτεί η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και δυστυχώς για την Κω η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ τους.

Εμείς λοιπόν απαντούμε συγκεκριμένα,

Για τις σαράντα χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν ως προκαταβολή για την αγορά τρένου, η προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΑΣ προχώρησε σε αγωγές προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της επιχείρησης, σε αντίθεση με τη δημοτική αρχή Καίσερλη που οδηγεί με τις ενέργειές της (αλλαγή δικηγόρου και κατηγορητηρίου) στο χάσιμο της υπόθεσης, γεγονός που δεν πρόκειται να αφήσουμε έτσι.

Για τις τριάντα χιλιάδες που είναι στη πραγματικότητα λιγότερες από είκοσι απαντούμε (και το γνωρίζετε) ότι πήγαν σε ενίσχυση κοινωφελών δράσεων του Δήμου που σήμερα με τη δική σας αδιαφορία κινδυνεύουν να εξαφανιστούν και ήδη το διαπιστώνουμε από τους εργαζόμενους του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Όσον αφορά τη «καθαρότητα» του κ. Καίσερλη, εμείς δεν λέμε τίποτα, η κοινωνία της Κω είναι αυτή που μιλά...

Τέλος η «σχεδόν πτωχευμένη ΚΕΑΣ» όπως λέτε, επειδή προφανώς σ' αυτό αποσκοπείτε παρείχε ως Κοινωφελής Επιχείρηση,

Δωρεάν μεταφορά σε όλους τους εργαζόμενους που εσείς καταργήσατε

Διατηρούσε ελεγχόμενη τιμολογιακή πολιτική ενώ εσείς μέσα σε έξι μήνες εκτινάξατε την τιμή των εισιτηρίων στα ύψη.

Έδινε εποχιακή δουλειά σε αρκετούς συμπολίτες μας ενώ εσείς στον ενιαίο δήμο «κουρέψατε» τις θέσεις προσωπικού.

Όσον αφορά τις «περιπολίες» του κ. Γερασκλή και του κ. Καλούδη οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί δείξατε στους πολίτες της Κω το πραγματικό «δημοκρατικό» σας πρόσωπο στο οποίο οι τακτικές της παρακολούθησης και των ρουφιάνων έχουν κυρίαρχη θέση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter