Επίσκεψη Μητροπολίτη Κω στα σεμινάρια για τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Την αγάπη του και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη νεολαία και τα προβλήματά της έδηξε για ακόμα μία φορά ο Μητροπολίτης μας, κκ. Ναθαναήλ, επισκεπτόμενος τους νέους που συμμετέχουν στα σεμινάρια για τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας.

Ο Σεβασμιότατος συνομίλησε με τους συμμετέχοντες και αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις σε θέματα που αφορούν πιθανές προτάσεις δημιουργίας κοινωνικών επιχειρήσεων.

1

Ο Μητροπολίτης μας, πρότεινε μεταξύ άλλων τη δημιουργία εξειδικευμένης ομάδας ντόπιων ξεναγών οι οποίοι με τη βοήθεια και τη δική του θα επιμορφωθούν σε βάθος στην ιστορία του νησιού μας.

Παράλληλα πρότεινε την ανάπτυξη και του θρησκευτικού τουρισμού ειδικά για τη διαδρομή από το παλιό Πυλί μέχρι και το Ασκληπιείο καθώς και την ανάδειξη περιοχών όπως το Κοκκινόνερο και το Βολκάνι.

2

Τα σεμινάρια για τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας που διεξάγονται με ευθύνη της Δημοτικής Κοινότητας Κω βρίσκονται ήδη στην 5η εβδομάδα και αύριο ολοκληρώνεται ο πρώτος εντατικός κύκλος.

Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού νέων ανθρώπων καθ' όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων δείχνει πως το εγχείρημα που σχεδιάστηκε με την πρόταση του Δημάρχου Κω, κ. Κώστα Καΐσερλη, βρίσκεται σε στέρεες βάσεις και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο με την ψήφιση του σχετικού πλαισίου από τη Βουλή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter