Σε εξέλιξη η διαβούλευση για το τριετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία διαβούλευσης με την κοινωνία και τους φορείς σε σχέση με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για το τριετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Κω.

Σήμερα συνεδριάζει, υπό την προεδρία του Δημάρχου, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (20:00 – ΕΒΕΔ) και αύριο ο Δήμαρχος θα δεχτεί το πρωί στο Γραφείο του τη Μόνιμη Επιτροπή του ΤΕΕ Κω και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση.

Μοναδικός στόχος της τρίμηνης αυτής διαδικασίας είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση πολιτών και φορέων για τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής καθώς και η επεξεργασία αυτών των προτάσεων σε σχέση με τις παρατηρήσεις των πολιτών και τις θέσεις των φορέων.

Η σωστή συγκρότηση και η επιτυχής εφαρμογή του 3ετούς αυτού προγράμματος θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο για ολόκληρο το νησί.

Παράλληλα η συμβολή των εργαζομένων του Δήμου και η ενεργή συμμετοχή τους σε αυτό το εγχείρημα θα είναι καθοριστική, κάτι που θα συζητήσουν και στην αυριανή συνάντηση που θα έχει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Κω με το Δήμαρχο Κώστα Καΐσερλη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter