Η Δύναμη Αλλαγής για την ανάπλαση πάρκου επί της Γρηγορίου Ε’

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

1

Δελτίο Τύπου

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε σήμερα ότι ξεκίνησε το έργο της κατασκευής του πάρκου στον ΚΧ 224 επί της οδού Γρηγορίου Ε' στην πόλη της Κω, που είχε μελετήσει και εντάξει στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων η δημοτική αρχή Κυρίτση.

Το έχει ανάγκη όχι μόνο η περιοχή της Γρηγορίου Ε' που στερείται τέτοιους χώρους αλλά και ολόκληρη η πόλη που πρέπει συνεχώς να ομορφαίνει και να εκσυγχρονίζεται.

Παράλληλα επειδή βρίσκεται κοντά στο «Θεατράκι» αναδεικνύει τον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο και εξυπηρετεί τους επισκέπτες και περιοίκους.

Θα ήμασταν όμως ακόμα πιο ικανοποιημένοι αν ο προγραμματισμός και η ιεράρχηση της δημοτικής αρχής περιελάμβανε και την αποπεράτωση ήδη ξεκινημένων έργων, όπως η ολοκλήρωση της οδού Ιερού λόχου και των δρόμων στο Κακό Πρινάρι που θέλουν λιγότερες εργασίες απ' ότι το έργο που ξεκίνησε τώρα.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που συζητούν οι δημότες, όμως η ιεράρχηση και υλοποίηση έργων όπως και κάθε πράξη της δημοτικής αρχής πρέπει να εμπνέει καθημερινά την ισοπολιτεία και την αντικειμενική εξυπηρέτηση του συνόλου των πολιτών.

Δύναμη Αλλαγής

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter