Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με τα δεδουλευμένα των υπαλλήλων της εταιρείας φύλαξης

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Με ενέργειες της ηγεσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα δεδουλευμένα των υπαλλήλων της εταιρείας φύλαξης και όλοι έχουν κληθεί να λάβουν τις αντίστοιχες επιταγές.

Το ίδιο θα ισχύσει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές των γνωστών καταχρεωμένων επιχειρήσεων του δήθεν πανίσχυρου οικονομικά πρώην Δήμου Κω.

Η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και να ενσκήπτει στα όποια προβλήματα δημιουργούνται είναι κανόνας απαράβατος και καθημερινά τόσο οι πολιτικοί προϊστάμενοι όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου δίνουν μάχη με το χρόνο και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να μπορέσουν να διεκπεραιώσουν οικονομικές εκκρεμότητες των πρώην Δήμων προς τους συμπατριώτες μας που σε αρκετές περιπτώσεις αντιμετωπίζουν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης.

Για αυτό και καθημερινά πέφτουν στο κενό όλα τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που προσπαθούν να παρουσιάσουν τη Δημοτική Αρχή ως ανακόλουθη προς τις δεσμεύσεις της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter