Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη, με το Δ. Σ. των εργαζομένων του Δήμου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Κω.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. των εργαζομένων έθεσε στο Δήμαρχο όλα τα ζητήματα που προκύπτουν και ζήτησε από το Δήμαρχο τη στενή συνεργασία του για την εξεύρεση των προσφορότερων λύσεων.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του δεσμεύτηκε για μία συνεχή και αποδοτική συνεργασία και επανέλαβε την πάγια θέση του πως το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, με σωστή αξιοποίηση, έχει τεράστιες δυνατότητες προσφοράς στην Κωακή κοινωνία και πρέπει και μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των δράσεων που απαιτούνται με στόχο την πραγματική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη ολόκληρου του νησιού.

Οι στόχοι που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή πέρα από τα έργα υποδομής, απαιτούν τη συνεργασία ολόκληρης της κοινωνίας στην κατεύθυνση της αλλαγής αντιλήψεων και στάσεων ζωής που ενδεχόμενα πριν μερικά χρόνια να ήταν βατές με το κοινωνικό και οικονομικό μοντέλο, ωστόσο στην περίοδο της αβεβαιότητας που διανύουμε οφείλουμε να επανεξετάσουμε τη θεώρησή μας για πολλά πράγματα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μία κοινή προσπάθεια ανάταξης της κοινωνικής συνοχής και αν μη τη άλλο διατήρησης των κεκτημένων.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η ξεκάθαρη επιλογή του Δημάρχου για εξαντλητικό διάλογο με την κοινωνία, πριν από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, γεγονός που θα αποφέρει την απαιτούμενη σύνθεση και θα αποτρέψει την εμφάνιση διχαστικών πρακτικών που μοναδικό στόχο έχουν να καθυποτάξουν την ελεύθερη βούληση των συμπατριωτών μας προς όφελος ξένων προς την Κωακή κοινωνία οικονομικών και άλλων συμφερόντων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter