Δύναμη Αλλαγής: «οι πολίτες γύρισαν πλάτη στον Καΐσερλη»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

22/7/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΣΕΡΛΗ

Αφού διέσυρε και απαξίωσε το θεσμό της διαβούλευσης ο δήμαρχος Κω, τώρα βλέπει την πλάτη των πολιτών, που κατάλαβαν πολύ γρήγορα πως το νησί οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο περιθώριο.

Από τα πενήντα (50), θεσμικά αφού ο ίδιος τα ψήφισε, μέλη της επιτροπής διαβούλευσης, ο κ. Καϊσερλης μίλησε σε ένα ακροατήριο δημοτικών και τοπικών συμβούλων του και υπαλλήλων του δήμου, με την παρουσία ελάχιστων από τα μέλη της επιτροπής και μερικών πολιτών.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της «διαβούλευσης» που έκανε με τους δημοτικούς του συμβούλους και υπαλλήλους του δήμου, ανοίγει πια η περίφημη βεντάλια του «οράματος» του.

Καμιά προοπτική για το νησί.

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, όπως η καθαριότητα και η εμφάνιση της πόλης και των χωριών, η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για διεκδίκηση πόρων και έργων, ο χωροταξικός σχεδιασμός και η τουριστική πολιτική του δήμου για να αναφέρουμε μερικά μόνο από τα ζητήματα που καίνε τους πολίτες, δια στόματος δημάρχου δεν έχουν μεγάλη σημασία, μπροστά στο μεγαλειώδες σχέδιο του (που μόνο αυτός το αντιλαμβάνεται) για την «οργάνωση της κοινωνίας, τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τους νέους άνεργους επιστήμονες» και βέβαια δεν έχουν μέρος στο καθημερινό του πρόγραμμα που εξαντλείται με τις υπογραφές διαζυγίων όπως είπε!!!

Όσον αφορά τη διαβούλευση με το ΤΕΕ, για άλλη μια φορά θα πούμε πως, «λίγη σοβαρότητα από πλευράς δήμου δε θα έβλαπτε κανέναν».

Είναι, πλέον, σίγουρο ότι όχι μόνο θα χάσουμε ως κοινωνία 3,5 πολύ κρίσιμα για την ανάπτυξη του νησιού χρόνια, αλλά δυστυχώς σε πολλά επίπεδα θα πάμε και πίσω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter