Δήμος Κω: κανένα απολύτως θέμα δεν υφίσταται με τη χρηματοδότηση πολιτιστικών δράσεων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Καθώς αρκετοί συμπατριώτες μας, μας εξέφρασαν την ανησυχία τους, σχετικά με την πραγματοποίηση μιας σειράς προγραμματισμένων εκδηλώσεων και δράσεων από τα Νομικά Πρόσωπα που συγχωνεύονται στο νέο ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών», θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένα απολύτως θέμα δεν υφίσταται με τη χρηματοδότηση των πολιτιστικών αυτών εκδηλώσεων και δράσεων.

Οι όποιες τεχνικές-γραφειοκρατικές δυσκολίες που δημιουργούνται με τη σύσταση του νέου Νομικού Προσώπου αφορούν αποκλειστικά τη διοικητική διαδικασία και όχι τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων που ακολουθείται κατά γράμμα.

Ειδικότερα όταν πρόκειται για εκδηλώσεις οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε θεσμό των πολιτιστικών δρώμενων του νησιού, η Δημοτική Αρχή δεν θα επιτρέψει ούτε σκέψη για τη μη πραγματοποίησή τους.

Είναι γνωστή η ρητορική, ήδη από την προεκλογική περίοδο, για τη χαμηλή θεωρητικά βαρύτητα που θα έδινε αυτή η Δημοτική Αρχή στον τομέα του Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ωστόσο και σε αυτόν τον τομέα «οι Κασσάνδρες» διαψεύδονται καθημερινά με την επιτυχία που σημειώνουν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις με προϋπολογισμό που ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και δεν προκαλεί τους συμπατριώτες μας με πανάκριβες και φαντασμαγορικές εκδηλώσεις προβολής της Δημοτικής Αρχής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter