Η Δύναμη Αλλαγής για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η σχεδιασμένη από τον κ. Καίσερλη απαξίωση των θεσμών και ειδικά του δημοτικού συμβουλίου, υλοποιείται μεθοδικά από τον ίδιο, με τη συνεργασία του προέδρου του Δ.Σ. κ. Δρόσου Βασίλη, που σε κάθε συνεδρίαση διολισθαίνει απαξιώνοντας τη θέση και το ρόλο του, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν είναι πρόεδρος του συνόλου του Δ.Σ. αλλά της παράταξής του.

Στη σειρά των απαράδεκτων συνεδριάσεων που οι ίδιοι, Δήμαρχος και Πρόεδρος, οδήγησαν το σώμα, ήρθε η χθεσινή χειρότερη μακράν όλων συνεδρίαση.

Το τραγικό είναι πως η συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε μεθοδευτεί εξ αρχής από την παράταξη του κ. Καϊσερλη και την υλοποίησε ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Έτσι:

1. η απαξίωση του συνόλου της μειοψηφίας, όταν ακόμα και στο θέμα της φωτιάς του ΧΥΤΑ για το οποίο ζήτησε το σύνολο της μειοψηφίας ειδική συνεδρίαση, δεν απάντησε ο πρόεδρος,

2. η αδυναμία σεβασμού των κανόνων λειτουργίας από τον πρόεδρο,

3. ο εκτραχηλισμός στις μακρόσυρτες ανούσιες τοποθετήσεις του δημάρχου,

4. η προσπάθεια φίμωσης της μειοψηφίας στην οποία δε δίνεται πολλές φορές ούτε επί προσωπικού ο λόγος,

5. η διαπιστωμένη πια «παραποίηση» αποφάσεων, αφού άλλα ψηφίζονται άλλα ανεβάζονται στο διαδίκτυο για να αλλάξουν στη συνέχεια,

6. η απαράδεκτη κωλυσιεργία ή ακόμα και μη χορήγηση στοιχείων σε δημοτικούς συμβούλους,

7. η μη εφαρμογή κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ. που το Υπουργείο έχει ψηφίσει,

8. η απαξίωση του θεσμού του προεδρείου με την συνεχή αγνόηση των άλλων δύο θεσμοθετημένων μελών του που προέρχονται από τη μειοψηφία,

είναι μόνο μερικές από τις ενταγμένες στο σχέδιο απαξίωσης του Δ.Σ. στρατηγικές που πιστά υπηρετεί ο κ. Β. Δρόσος.

Η χθεσινή αποχώρηση μας από τη συνεδρίαση, όπως και σε άλλες που προηγήθηκαν, ήταν η ελάχιστη κίνηση προστασίας της προσωπικής μας αξιοπρέπειας.

Είναι ταυτόχρονα και μια προσπάθεια να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια του σώματος την οποία πρώτος από όλους οφείλει να διασφαλίζει ο πρόεδρός του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter