Δήμος Κω: απάντηση για το βίντεο - τουριστικό οδηγό

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά, επιβεβαιωνόμαστε στις εκκλήσεις μας προς τη μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, να σεβαστεί το θεσμικό της ρόλο και να σταματήσει να αποχωρεί από τα Δημοτικά Συμβούλια απλά για το θεαθήναι.

Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι η ελλιπής ενημέρωση των Δημοτικών της Συμβούλων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του κ. Σιφάκη, με αποτέλεσμα να εκτίθενται ανεπανόρθωτα στην Κωακή κοινωνία.

Πράγματι, λοιπόν υπάρχουν 2.500 περίπου dvd που δημιουργήθηκαν πριν ενάμιση χρόνο για τις ανάγκες τουριστικής προβολής του νησιού και μάλιστα η δουλειά που έχει γίνει είναι αρκετά καλή. Φυσικά και αν χρειαστεί μπορούμε να τα αναπαράγουμε, κ. Σιφάκη, ή να κάνουμε νέο μοντάζ όπως μας προτείνετε.

Αν, ωστόσο, φροντίζατε να ενημερωθείτε, θα ξέρατε πως το υλικό που προτείνουμε να παραχθεί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ήδη υπάρχον και τα χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν βγήκαν από τον κωδικό των συνεργατικών ομάδων, καθώς θα διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας που θα αναλάβει τη λειτουργία του χειμερινού Ορφέα, ο οποίος από την επόμενη σαιζόν θα λειτουργεί και το καλοκαίρι παρουσιάζοντας μία κινηματογραφική ξενάγηση στο νησί της Κω για τους επισκέπτες μας.

Στόχος του εγχειρήματος είναι η δημιουργία ενός κέντρου επικοινωνίας και προβολής του νησιού με τη χρήση νέων τεχνολογιών το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και άλλων περιοχών του νησιού που μέχρι σήμερα οι επισκέπτες μας δεν είχαν την κατάλληλη ενημέρωση για να τις επισκεφτούν και παράλληλα μέσα από την ενημέρωση θα διαφημίζονται τόσο τα τοπικά προϊόντα όσο και οι τοπικές επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό και δεν αναμείχθηκε η Αντιδημαρχία Τουρισμού και ο ΕΦΤ, αλλά θα παραχθεί από τη συνεργατική ομάδα που δημιουργείται.

Ως άνθρωπος της τεχνολογίας, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το υλικό είναι άλλου τύπου και έχει πολύ υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, για να επιτευχθεί ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα, το οποίο θα αποφέρει σημαντικά κέρδη από ένα κτήριο το οποίο έμενε εντελώς αναξιοποίητο το καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό, υποπέσατε και στο τρίτο λάθος, να απευθύνεται την επιστολή σας στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Μπαλαλή, παρόλο που η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και το θέμα εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Δημάρχου ο οποίος μαζί με την Δημοτική Κοινότητα Κω είναι οι καθ' ύλην αρμόδιοι για τις δράσεις των επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας.

Ελπίζοντας ότι θα κατανοήσετε το λάθος σας, σας παρακαλούμε για πολλοστή φορά να σχεδιάσετε μία νέα τακτική στην παράταξή σας, η οποία δεν θα απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και εσάς τους ίδιους κατ' επέκταση καθώς και έναν πολύ μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων οι οποίοι θέλουν τη στήριξη του Δήμου μας για να αναπτύξουν τις πρωτοπόρες ιδέες τους και εμείς είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο που διαθέτει ο Δήμος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter