Απάντηση Ηλία Σιφάκη για το θέμα του dvd

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Είναι απορίας άξιον γιατί μια απλή ερώτηση ενός δημοτικού συμβούλου ενεργοποίησε όχι μόνο τον ΕΦΤ αλλά και το αδιευκρίνιστο γραφείο τύπου που λογικά ανήκει στον Δήμο της Κω και στον Δήμαρχο.

Ποιο ήταν το μήνυμα του γραφείου τύπου που δεν πέρασε στην κοινωνία μας και έπρεπε να ενεργοποιηθεί την επομένη και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Μπαλαλής ο οποίος αρχικά παρακάμφθηκε, όπως συνηθίζει να κάνει τελευταία ο Δήμαρχος?

Από την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής καταλαβαίνουμε τον πανικό που επεκράτησε στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τελικά να μην μπορεί να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

O κύριος Αντιδήμαρχος σαν έμπειρος δικηγόρος έχει πλήρη επίγνωση της παρανομίας και κοροϊδίας του δημάρχου προς τους πολίτες και προτιμά να απέχει ο ίδιος καθώς και ο φορέας που διοικεί από το όλο εγχείρημα των συνεργατικών.

Το ξεκαθαρίζει απόλυτα στην επιστολή του, λέγοντας πως όλα αυτά είναι υπόθεση του δημάρχου, άρα μη με εμπλέκετε σε τέτοιου είδους πράγματα.

Με λίγα λόγια, αδειάζει το δήμαρχο.

Αυτό όμως δεν του αφαιρεί ευθύνες προσωπικά για τις πολιτικές επιλογές της παράταξης του, ή για τις προσωπικές επιλογές του δημάρχου, αν ο ίδιος θέλει και νοιώθει καλύτερα έτσι.

Οι απορίες μας όμως παραμένουν όσον αφορά το γεγονός ότι ο Δήμος επιλέγει να ξοδέψει 60.000 ευρώ όταν

το υλικό που υπάρχει για την Κω έχει αποτυπώσει όλο το νησί, όλες τις δραστηριότητες, τον εμπορικό κόσμο, τις υπηρεσίες μας ως προορισμός, την κουλτούρα μας, την τοπική γαστρονομία, τα αρχαία μας, τις υποδομές μας.

Οι λήψεις έχουν γίνει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κινηματογράφο, ακόμα και για προβολή blue Ray.

Επιπροσθέτως, η αρχαιολογία έχει έτοιμο video για αρχαιολογικούς χώρους (π.χ. αρχαίο ωδείο) τους οποίους και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Είναι σίγουρο όμως και δεν έχουμε καμιά απορία για τον πραγματικό λόγο του πανικού της Δημοτικής Αρχής.

Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Κωακός λαός έχει καταλάβει την πραγματική αιτία της υποτιθέμενης παραγωγής ενημερωτικού video και δημιουργία συνεργατικής.

Αυτή δεν είναι άλλη από την εξόφληση ακόμα ενός συγκεκριμένου προεκλογικού γραμματίου του δημάρχου.

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Κω

Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter