Επιστολή Δημάρχου Κω προς Επικεφαλής Παρατάξεων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δήμος Κω

Κυρία & Κύριοι,

Εμβρόντητος ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, κ. Βασίλη Δρόσο για την απαράδεκτη συμπεριφορά των κυρίων Μυλωνά και Κυρίτση προς τη Νομική Σύμβουλο του Δήμου Κω, κ. Τσάμπαλα Ευαγγελία, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αμφότεροι μαζί της.

Το να διαφωνεί κάποιος με τη νομική άποψη που εξέφρασε η κ. Τσάμπαλα, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Ωστόσο από πουθενά δεν προκύπτει το δικαίωμα να προσβάλει την ηθική και επαγγελματική της ακεραιότητα και να την απειλεί για συνέπειες που θα προκύψουν από την ενέργειά της.

Η συμπεριφορά των δύο κυρίων, που τυγχάνουν και επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, είναι επιεικώς απαράδεκτη και τους καλώ άμεσα να ανακαλέσουν και να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους.

Ειδάλλως, καλώ το Δημοτικό Συμβούλιο Κω, στην τακτική του συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011, να πάρει θέση και να καταδικάσει σύσσωμο τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, που γυρίζουν τη μνήμη μας πολλές δεκαετίες πίσω σε εποχές που όσοι από εμάς τις έζησαν, δεν θέλουν να τις θυμούνται.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter