Απάντηση Γιώργου Κυρίτση στην επιστολή του Δημάρχου Κω

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Θέμα: Επιστολή δημάρχου (Α.Π.31168/12.08.11)

Κύριε Δήμαρχε,

Η απαράμιλλη ευαισθησία σας, για τη «συμπεριφορά» των κ.κ. Μυλωνά και Κυρίτση προς τη νομική σύμβουλο του δήμου μας με συγκίνησε.

Είστε όμως ο τελευταίος που έχετε δικαίωμα να εγκαλείτε άλλους και επειδή αναφέρεστε σε μένα, είστε ο τελευταίος που επιτρέπω να μου απευθύνει τέτοιου είδους επιστολές.

Η οικογενειακή μου ανατροφή και ζωή, με έχει διδάξει πως και σε ποιούς να επιτρέπω τέτοιου είδους εγκλήσεις.

Εσείς πραγματικά είστε ο τελευταίος που επιτρέπω κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά τέλος την τηλεφωνική μου επικοινωνία με την νομική σύμβουλο του δήμου, κ. Ευαγγ. Τσάμπαλα, χωρίς να αναφερθώ στο ύφος και τον τρόπο που μου απευθύνθηκε, να σας υπενθυμίσω πως υποχρέωση κάθε υπαλλήλου είναι να ενημερώνει όλους τους δημοτικούς συμβούλους για θέματα της αρμοδιότητας του και ειδικά όταν φέρουν την υπογραφή του, για την οποία ευθύνονται προσωπικά.

Υποθέτω όμως πως η τρομοκρατία που με την παρουσία σας ασκείτε στο σύνολο των υπαλλήλων δεν τους αφήνει να σκεφτούν και να συμπεριφέρονται ψύχραιμα και γι' αυτό τους δικαιολογούμε.

Άστε λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα (γνωστό προτέρημα σας) και ασχοληθείτε σοβαρά με το δήμο και τα προβλήματα του, που η παρουσία σας πολλαπλασιάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Επικεφαλής της

ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter