Η Βάσω Πη με αφορμή την συνεχιζόμενη καταστροφή των φοινικόδεντρων

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

1

Στις 16-2-2011 παρακολουθήσαμε άλλη μία "ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ" εξαγγελία της Δημοτικής αρχής για την σύσταση συνεργείου «Διαρκούς Παρέμβασης και Ελέγχου Φοινικόδεντρων» με στόχο την καταγραφή-χαρτογράφηση και διαχείριση των προσβεβλημένων δέντρων από το κόκκινο σκαθάρι.

Στην πραγματικότητα, έξη μήνες μετά, όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία σοβαρή προσπάθεια παρέμβασης στα ήδη άρρωστα δέντρα, αλλά ούτε απομακρύνονται εγκαίρως ώστε να αποφεύγεται ο όποιος κίνδυνος ατυχήματος!

Στην ίδια ανακοίνωση εξαγγέλθηκε και η πρόσκληση για μία δημόσια συνεδρίαση κάθε μήνα με σκοπό την αποτίμηση της κατάστασης, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και πρόληψη για τα υγιή δέντρα.

Όμως με αφορμή την συνεχιζόμενη καταστροφή των φοινικόδεντρων, αλλά και το πρόσφατο περιστατικό επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, αποκαλύπτεται για ακόμη μία φορά η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει αυτή η Δημοτική Αρχή τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Εκτός και αν και αυτή η προσπάθεια εγκαταλείφθηκε μέχρι την συγκρότηση άλλης μίας "συνεργατικής" που θα "λύσει" και αυτό το πρόβλημα!

Δύναμη Αλλαγής

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΑΣΩ ΠΗ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter