Η Δύναμη Αλλαγής για τη συνέντευξη Δημάρχου: «κούφια θριαμβολογία»

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Η χθεσινή συνέντευξη τύπου του κ. Καίσερλη ήταν αναμενόμενη και γνωστή εκ των προτέρων σε σχέση με το θέμα, αφού είναι το μοναδικό αγαπημένο του, αλλά και για την «κούφια θριαμβολογία» που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σε όλη την πορεία του στα κοινά.

Και ήταν γνωστά όλα αυτά, ανεξάρτητα με το τι προβλέπεται στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την «κοινωνική οικονομία» και το βαθμό εμπλοκής των δήμων σε αυτό, με αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο κ. Καίσερλης θα μιλούσε για την τάχα μου «τεράστια προσωπική του επιτυχία» και τα άλλα γνωστά που επαναλαμβάνει εδώ και πολύ καιρό.

Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι το εξής απλό:

Μέσα από όλη αυτή την ιστορία «των συνεργατικών» το μόνο που επιδιώκει είναι ο εγκλωβισμός και το εμπόριο της ελπίδας των νέων ανθρώπων.

Βεβαίως, γνωρίζει πολύ καλά ότι οι συνθήκες που υπάρχουν σήμερα, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές της δεκαετίας του 90, όπως δεν έχουν καμία σχέση με το νόμο και όλα αυτά που έχει στο κεφάλι του.

Έτσι κρατώντας «πισινή» προειδοποιεί και για την παταγώδη αποτυχία του, κατασκευάζοντας από τώρα τον ένοχο αυτής της αποτυχίας, που για τον κ. Καϊσερλη δεν θα είναι άλλος από την ίδια την Κυβέρνηση στην οποία την κατάλληλη στιγμή θα ρίξει όλες τις ευθύνες.

Αυτό ακριβώς κάνει και στη «μαϊμουδιά» της ΑΙΓΛΗΣ που αποτελεί το τεστ αντοχής της κοινωνίας στα φαινόμενα διαπλοκής, στυγνής μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και δημιουργίας εκλογικής πελατείας που θέλει με κάθε τρόπο και για κάθε προσωπική του χρήση να επαναφέρει για να εκμεταλλεύεται.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο αποφεύγει να τοποθετηθεί επί της ουσίας και προτιμά την αγαπημένη του τακτική, των αφορισμών, χρησιμοποιώντας παροιμίες που αφορούν τον ίδιο αποκλειστικά.

Παρεμπιπτόντως πρέπει να υπενθυμίσουμε τη δική του διαχείριση στην ΑΙΓΛΗ, όπως επίσης ποιοι και πως την δούλευαν τις τετραετίες που ήταν δήμαρχος, τι και πως πλήρωναν και πληρωνόντουσαν διάφοροι και διάφορα πράγματα και πως δούλευαν όλους εμάς που δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο της διαχείρισης μιας δημοτικής επιχείρησης που όταν αναλάβαμε το δήμο είδαμε και πάθαμε να συνεφέρουμε.

Για την ΑΙΓΛΗ όμως θα επανέλθουμε τονίζοντας προς ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους σε αυτή την ιστορία, ότι έχουν συγκεκριμένες ευθύνες οι οποίες έχουν να κάνουν με την διαχείριση δημοτικής περιουσίας και δημοτικού χρήματος για τα οποία είναι, στο σύνολο τους και ο καθένας χωριστά, υπόλογοι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter