Δύναμη Αλλαγής: απάντηση στη Συμπαράταξη Ελπίδας

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Δύναμη Αλλαγής

Στο τελευταίο δελτίο τύπου του κ. Μυλωνά για νέο ξενοδοχείο στον Άγιο Φωκά, για μια ακόμα φορά, αποτυπώνεται η αγωνία του να ταυτίσει τη πολιτική του νυν Δημάρχου με τη δική μας δημοτική περίοδο στο δήμο της Κω.

Να του θυμίσουμε όμως ότι:

τη χρονική περίοδο στην οποία αναφέρεται (6-3-2007), η ΔΕΥΑΚ δεν είχε διοικητικό συμβούλιο, ούτε Πρόεδρο, λόγω της δικής του προσφυγής, όπως και των άλλων παρατάξεων της τότε μειοψηφίας ,κατά της απόφασης συγκρότησης των διοικητικών συμβουλίων και της ακύρωσης αυτής της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου από τον τότε Περιφερειάρχη.

η πολιτική μας θέση για μη χορήγηση βεβαιώσεων άρχισε να υλοποιείται μετά την οριστικοποίηση του ορισμού των Δ.Σ. των επιχειρήσεων και Ν.Π. του δήμου και οπωσδήποτε μετά την πλήρη ενημέρωση μας από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, αφού ήταν λογικό να χρειαστεί εύλογος χρόνος προσαρμογής και για τα νέα πολιτικά πρόσωπα, που αναλαμβάναμε ένα δήμο με στρεβλό τρόπο διοίκησης για πολλές δεκαετίες, αλλά και για τα υπηρεσιακά στελέχη που είχαν συνηθίσει σε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.

Ειδικά τώρα, για το συγκεκριμένο συγκρότημα ΔΕΝ υπάρχει καμιά υπογραφή του δημάρχου Γ. Κυρίτση, ή πολιτικού στελέχους της δημοτικής αρχής στις βεβαιώσεις που αναφέρει ο κ. Μυλωνάς.

Ανατρέχοντας όμως στην αναρτημένη στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Προέγκριση Περιβαλλοντικών Όρων του ξενοδοχείου στο οποίο ο κ. Μυλωνάς αναφέρεται, εύκολα μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαπιστώσει ότι:

ουσιαστικά αναφέρεται σε ξενοδοχειακή μονάδα που εν μέρει ήδη υφίστατο και ήδη υδροδοτείτο το 2007.

η επιχείρηση ξεκίνησε τις διαδικασίες και άρχισε να παίρνει τις απαραίτητες εγκρίσεις από το 2001.

η βεβαίωση με αρ.πρωτ.523/23.3.07, που η υπηρεσία (ΔΕΥΑΚ) και όχι πολιτικό πρόσωπο εξέδωσε και υπέγραψε, λέει ρητά: «...υπάρχει η δυνατότητα υδροδότησης ....., εφόσον κατασκευαστεί δίκτυο έως τα όρια της μονάδας του οποίου (δικτύου) το κόστος επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη».

Είναι λοιπόν πολύ εύκολο να διαπιστώσει κάθε καλόπιστος πολίτης αυτού του τόπου, ότι η ανακοίνωση του κ. Ν. Μυλωνά μόνο για εντυπωσιασμό έγινε και βεβαίως καμιά σχέση δεν υπάρχει μεταξύ της δημοτικής αρχής Κυρίτση και της σημερινής αρχής που καθημερινά άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα κάνει, πάντα εις βάρος του νησιού και των πολιτών του, εξυπηρετώντας μόνο τους «κολλητούς» της .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter