Η Οικολογική Παρέμβαση για την υλοτόμηση δασικών περιοχών

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Δελτία Τύπου

Οικολογική Παρέμβαση

Αυτές τις δύσκολες ώρες που δοκιμάζεται οικονομικά ο Ελληνικός λαός στο νησί μας εκατοντάδες άνθρωποι κάθε μέρα βρίσκονται στο βουνό για να κόψουν δέντρα για να μπορέσουν ν αποφύγουν τα δυσβάσταχτα έξοδα του πετρελαίου.

Ο έλεγχος του Ελληνικού κράτους βέβαια είναι ανύπαρκτος είτε της γνωστής δικαιολογίας ότι δεν υπάρχουν άτομα να καλύψουν το νησί είτε της γενικής αδιαφορίας των αρμοδίων που συνηθίζεται.

Από  29/7/11 υπάρχει η απόφαση Νο 6998 της γενικής δνσης δασών η οποία επιτρέπει την υλοτόμηση δασικών περιοχών της Βαραβόλας του Σύμπετρου της Τσουκαλαριάς  και του Τροτσούλι.

Η οποία όμως ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί για άγνωστους λόγους

Αρμόδιος για την υλοτόμηση   έχει ορισθεί ο δήμος της Κω που απλά πρέπει να υπογράψει μια σύμβαση με το ΥΠΕΚΑ

Γιατί κύριοι του δήμου κωλυσιεργείτε?

Γιατί με αυτό το τρόπο δίνεται δικαίωμα στο κόσμο να πηγαίνει να κόβει και υγιή δέντρα μιας και δε γνωρίζει ποια είναι αυτά που θα υλοτομηθούν?

Γιατί δε δίνεται το δικαίωμα και στους νομοταγείς πολίτες που περιμένουν από σας την άδεια για να πάνε να υλοτομήσουν ότι επιτρέπετε?

Είναι δυνατόν να μας δίνεται από το υπουργείο η ευκαιρία να καθαρίσουμε τ άρρωστα δέντρα από τη βαμβακύαση και μεις να μη θέλουμε να το κάνουμε?

Είναι δυνατόν να αναγκάζει ο δήμος τους πολίτες να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν το ρυπογόνο πετρέλαιο όταν υπάρχει εναλλακτική πρόταση θέρμανσης από τη ξυλεία?

Και όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος

Ο δήμος δε θα χρειαστεί να πληρώσει κανέναν και για τίποτα. Εκατοντάδες είναι οι δημότες που θα ήθελαν να πάνε νόμιμα στο βουνό και να κόψουν τα άρρωστα δέντρα για να τα χρησιμοποιήσουν για καυσόξυλα

Ίσως να πρέπει να πληρώσουμε μόνο κάποιους γεωπόνους για να καταπολεμήσουν την αρρώστια

Κύριοι του δήμου

Κύριε δήμαρχε

Σας καλούμε άμεσα να πάρετε θέση και να προχωρήσετε στις σχετικές υπογραφές

Ο χειμώνας ξεκίνησε και το λίτρο το πετρέλαιο κοντεύει 1,00 €

Λυπηθείτε μας

Λυπηθείτε το δάσος που κατακρεουργείτε από ανθρώπους που από ανάγκη και από άγνοια κόβουν και υγιή δέντρα

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter